Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

E vremea să mai și câștigați!

Minerul Motru trece printr-o perioadă prelungită de secetă în ceea ce privește golurile și victoriile, așa că trebuie să-și revină rapid dacă vrea să nu se întoarcă în Liga a III-a. După 6 etape fără succes și fără gol marcat, motrenii sunt obligați să câștige sâmbătă cu UTA Arad.

La fel ca Minerul, trupa lui Eugen Trică are doar 4 puncte în acest start de sezon iar cele două echipe împart ultimul loc în clasament.  „N-avem voie să mai facem pași greșiți, trebuie să batem neapărat UTA. E adevărat că de 6 etape nu am mai marcat, dar din următoarele 3 meciuri ne-am propus să obținem minim 7 puncte pentru că jucăm contra unor echipe cu care ne vom bate în play-out probabil”, a declarat Mihai Cernica, directorul sportiv al celor de la Motru.

Minerii nu au instalat încă un antrenor principal după plecarea lui Fane Nanu din urmă cu 2 etape așa că echipa va fi condusă în continuare de cuplul de secunzi, Cojocaru-Gheorghe.

Program liga a II-a, seria a II-a, etapa a 8-a:

Sâmbătă, ora 11:00: Minerul Motru - UTA Arad, Olimpia Satu Mare - FC Bihor Oradea, Metalul Reșița - CS Mioveni

Ora 13:30: FC U Craiova - Gloria Bistrița

Ora 18:00: ASA Tg-Mureș - CSM Rm-Vâlcea

Ora 21:00: CS U Craiova - FC Olt Slatina

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: