Echipă de Liga I, jucători de Liga a II-a

Pandurii s-a văzut din nou în Liga I, dar cu un lot depăşit de situaţie. Pandurii au deja un lot pe care Marius Baciu l-a stabilit pentru Liga a II-a, dar în aceste ziler vor mai fi transferaţi şi alţi jucători, în mare parte de la Internaţional. Ieri deja au fost perfectate cinci transferuri ale jucătorilor de la Internaţional, preşedintele Pîrvulescu precizând că vor mai fi perfectate şi alte transferuri. Aseară Pandurii au mai susţinut un amical, cu Minerul Mătăsari, la acesta fiind folosiţi doar o parte dintre jucătorii din lot. Scorul partidei a fost 2-1 pentru Minerul Mătăsari, azi jucătorii care aseară s-au antrenat pe terenul de joc urmând să joace contra viitorilor colegi de la Internaţional.

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a precizat că urmează pentru echipa din Târgu Jiu o perioadă mai dificilă până la debutul noului sezon: „Urmează o perioadă în care trebuie să ne aşezăm la discuţii şi să punem la punct toate problemele care apar înainte de începerea campionatului. Campionatul bate la uşă, mai sunt zece zile în care noi va trebui să ne mişcăm foarte repede, să stabilim lotul pentru noul sezon, dar şi echipa tehnică”.

Pentru a se definitiva lotul, azi Pandurii vor susţine un meci amical în compania jucătorilor echipei Internaţional Curtea de Argeş pentru a se decide care sunt jucătorii pe care se va baza Pandurii în noul sezon.

S-au transferat cinci jucători de la Internaţional

Eugern Pîrvulescu a precizat că staff-ul tehnic al echipei Pandurii va fi stabilit în scurt timp după o întâlnire a membrilor Consiliului de Administraţie al clubului: „Marius Baciu nu are Licenţa PRO, în toamnă se va înscrie la licenţă. În această seară vom discuta cu membrii Consiliului de Administraţie şi această problemă a antrenorului şi vom decide cine va conduce echipa. Mâine stabilim în proporţie de 90 % lotul cu care vom aborda noul sezon. Sigur, urmează ca în zilele acestea să completăm lotul. Normal că mai vin jucători, chiar şi de la Internaţional, dar şi de la alte echipe, dar deocamdată sunt doar cei cinci sunt transferaţi”. Ieri s-au perfectat deja transferurile a cinci jucători de la Internaţional Curtea de Argeş la Pandurii Târgu Jiu. „Deocamdată ştim sigur că vin cinci jucători cu care am discutat şi ale căror transferuri s-au perfectat azi. Este vorba de Matei, Apostu, Neagu, Vlad şi Vezan, ultimul intrând şi el în categoria celor transferaţi de la Internaţional deşi el se antrenează de mai mult timp cu noi”, a precizat preşedintele executiv al clubului Pandurii.

Marius Baciu nu ştie dacă va mai antrena echipa

Antrenorul pandurilor, Marius Baciu, nu ştia ieri dacă va mai conduce echipa şi în Liga I. „Nu am fost anunţat dacă va fi Ionuţ Badea antrenor. Dacă vine e binevenit, nu ştiu exact cum va fi situaţia. Poate dacă o să rămânem în Liga I poate dacă acceptă el să fie secund, deşi nici aşa nu cred că e posibil pentru că am început o muncă aici. Dacă se consideră că o pot duce mai departe e OK dacă nu e nici un fel de problemă, pot să-l aducă pe Ionuţ Badea. Nu ştiu absolut nimic şi ce voi face, dacă e să rămân eu vreau să conduc antrenamentele echipei Pandurii Târgu Jiu”, a precizat tehnicianul care s-a ocupat serios de echipă în ultimele trei săptămâni: „Preşedintele a spus la discuţia pe care am avut-o că voi fi antrenor la Pandurii. Am avut discuţii şi pentru Liga I şi pentru Liga a II-a şi mi-a spus că aşa va fi. Dacă se va întâmpla altceva e problema conducerii noastre şi vom analiza şi vom vedea atunci când o să mi se spună ceva. Nu ştiu ce probleme sunt, dacă trebuie preluaţi jucătorii de acolo sau nu, vom analiza. Nu e problema mea şi nici nu vreau să-mi bat capul pentru că am prea multe pe cap şi am avut deja peste 70 de jucători în trei săptămâni aici şi cred că am nevoie de concediu”.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: