Echipa lui Andrei Enache este în obiectiv

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu a avut un parcurs excelent în 2020. Echipa pregătită de Andrei Enache a reuşit o nouă victorie în campionat şi se menţine pe locul şase în clasament, fiind în obiectivul stabilit de conducerea clubului.

După ce au reuşit o victorie în ultima etapă din campionat, handbalistele junioare vor avea un meci dificil  în week-end, când se vor deplasa la ocupanta locului trei CSS Caracal.

În urma ultimului succes, echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu a acumulat 29 de puncte şi se află pe locul 6 în clasament, loc ce duce la Turneul Final. Cu toate că elevele sale sunt în grafic,  antrenorul Andrei Enache spune că mai e mult de muncă în acest sezon, „Mai avem de muncă, încă nu suntem calificaţi. Pentru a ne califica trebuie să legăm victoriile. Până la urmă despre asta este vorba, să căpătăm încredere, să creştem aceşti copii şi să legăm victoriile”, a declarat Andrei Enache, care a apreciat victoria fetelor de la ultimul meci, unul în faţa unei contracandidate: „Avem patru victorii din patru meciuri şi suntem foarte bucuroşi că începe să se vadă munca pe care o depunem de câteva luni de zile în formula actuală. Trebuie să spun că ultimul meci a fost unul cu o încărcătură aparte, pentru că am jucat împotriva unei echipe cu care ne luptăm pentru calificarea în următoarea fază a competiţiei. A câştigat echipa mai puternică şi sunt bucuros pentru acest lucru”.

În cadrul etapei a 18-a din seria E la handbal feminin, junioarele 3 au reuşit să învingă pe CSS Craiova, scor 24-19, la pauză 14-8.

Echipa antrenată de Andrei Enache a obţinut cu această ocazie a patra victorie consecutivă în campionat în acest an. După CSS Petroşani, CSM Slatina şi HCM Torok Râmnicu Vâlcea, tinerele handbaliste de la Târgu Jiu s-au impus şi în faţa unei contracandidate la un loc în primele şase poziţii ale clasamentului, locuri care duc la Turneul Final.

Următorul meci al echipei antrenate de Andrei Enache este programat duminică, 16 februarie, pe terenul echipei CSS Caracal.

Vizualizări: 396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: