Pandurii încrezători: Nu cred că este posibil să ne refuze

Pandurii încă mai aşteaptă un răspuns din partea FRF în ceea ce priveşte transferurile de jucători juniori şi Under 19 ani. Gorjenii nu cred că se vor lovi de un refuz, bazându-se pe acceptul majorităţii formaţiilor din Liga 2 dar şi pe faptul că FRF nu îşi mai poate permite să piardă încă două echipe din Liga 2.

Liga 2 a rămas încă din tur fără o echipă, după ce Daco Getica a abandonat competiţia iar Sportul Snagov a anunţat deja că se va retrage dacă nu poate face transferuri. Şi Pandurii este aproape de a fi în imposibilitatea de a mai continua competiţia, chiar dacă nu anunţă o posibilă retragere. Abandonată de toţi cei care altădată umpleau lojele stadionului din Târgu Jiu, dar şi de autorităţile locale, echipa nu îşi poate plăti puţinii angajaţi şi nici jucătorii, ajungând să fie sancţionată cu interdicţia transferurilor de către comisiile FRF.

În pauza de iarnă cei de la Pandurii au reuşit să aducă jucători şi să completeze lotul, majoritatea fiind jucători sub 19 ani şi juniori.  Antrenorul Călin Cojocarui, cel care a reuşit să închege o echipă cu 28 de jucători, este mulţumit de jucătorii care au completat lotul dar este îngrijorat că FRF nu dă dreptul clubului de a legitima jucători. “Nu am primit nici o veste în privinţa transferurilor, aşteptăm, totul e în ceaţă, pentru noi sunt lucruri care ne apasă. Nu cred că se poate să nu se dea o decizie, mai ales că toate echipele de Liga 2 sunt de acord cu acest lucru, nu cred că este posibil să ne refuze. Pentru că altfel am fi în imposibilitatea de a continua competiţia”.

Cu alte cuvinte, chiar dacă nu se retrag, cei de la Pandurii riscă să fie excluşi din competiţii, fie din cele de juniori dacă vor apela doar la juniori pentru prima echipă, caz în care nu ar mai avea juniori pentru echipa de republicani A, fie din cea de seniori, dacă juniorii nu se vor prezenta la meciurile de republicani.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: