Echipa lui Eric, interesată de un alt jucător de la Pandurii

Jucătorul de la Pandurii Erico da Silva ar putea pleca la Al Ahli, echipa la care a fost transferat şi brazilianul Eric de Oliveira. Preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a confirmat că există interes pentru Erico, jucătorul terminându-şi contractul cu echipa gorjeană peste o lună.

Eric de Oliveira a părăsit Pandurii Târgu Jiu, în ianuarie, pentru a merge la o echipă din Arabia Saudită. Acesta a semnat un contract pe un an şi jumătate cu clubul arab. Arabii au plătit 1,2 milioane euro pentru starul gorjenilor, iar salariul lui Eric este de circa 450.000 euro anual.

Acum aceştia par interesaţi de Erico, un jucător de venit la Pandurii în vara lui 2013. Eugen Pârvulescu a mai spus că există şi posibilitatea continuării contractului cu Pandurii. „Este o echipă care-l monitorizează pe jucător, mai multe amănunte nu vă pot da. Jucătorul este sub contract cu echipa noastră până pe 30 mai. Avem opţiune de prelungire a înţelegere cu Pandurii Târgu Jiu. Există interes pentru Erico da Silva“, a declarat preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

1, 1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Erico, potrivit transfermarkt.com.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: