„Echitabil” – ştampila pusă pe rezultatul dintre CSU Craiova şi Pandurii

„Un rezultat echitabil”, cam asta au spus despre meci atât gazdele, cât şi oaspeţii, după rezultatul 1-1 dintre CS U Craiova şi Pandurii, meci disputat în prima etapă a Ligii I.

Antrenorii celor două echipe au recunoscut că mai au de lucru. „O să fie mai greu în primele etape, pentru că avem câţiva jucători care nu au prea jocuri în picioare şi lucrul ăsta se poate observa din ritmul de joc. Nu am făcut un meci strălucit, Craiova şi-a creat câteva situaţii foarte clare de a înscrie. Dacă marcau primii poate aveau şanse chiar să şi câştige. Până la urmă am reuşit noi să marcăm şi cred că s-a făcut undeva dreptate, pentru că ei au egalat pe final. Cred că a fost un rezultat mai aproape de adevăr”, a spus antrenorul Petre Grigoraş de la Pandurii.

Şi Jerry Gane, antrenorul Craiovei, a spus că remiza este echitabilă. „Este un punct meritat până la urmă. Nu pot să spun că am pierdut două, pentru că am fost conduşi. Am întâlnit o echipă foarte bună a campionatului, cu jucători de cupe europene. Jucătorii mei s-au dăruit, am făcut faze frumoase şi cred că am avut ocaziile mai mari şi mai multe. Numai Curelea a avut trei ocazii mari, iar un gol dintre aceste oportunităţi ne-ar fi dat un moral bun”, a fost declaraţia lui Gane după meci.

REACŢIE

După meci, președintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, arăta de parcă Pandurii luase bătaie. “Echitabil. A fost un scor meritat pentru ambele echipe. Mai proaspeți U Craiova. Încă nu suntem la forma maximă”, a declarat Prunariu, vizibil supărat.

DECLARAŢII

 „A fost un rezultat echitabil având în vedere ocaziile pe care le-au avut şi ei. Suntem trişti oricum, chiar dacă pe un joc destul de bun al Craiovei am reuşit să avem un avantaj de un gol”. Mihai Răduţ (mijlocaş Pandurii)

„Rezultatul este echitabil, chiar dacă ei au avut mai multe ocazii decât noi”. Alin Buleică (mijlocaş Pandurii)

„Una peste alta este un rezultat echitabil. (…) Dar noi am fost cei care am combinat mai frumos şi am avut mai multe ocazii”. Costin Curelea (atacant CSU)

„La câte ocazii foarte clare am avut, am pierdut două puncte. A fost o plăcere, aşteptam de mult să joc în Liga I. Şi să joci în faţa a 15.000 de oameni, la ora 21.00, nu e nimic mai frumos”. Viorel Ferfelea (atacant CSU)

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: