Egal cu ruşii lui Pleşan

Pandurii au remizat în primul amical al anului, 1 la 1 cu ruşii de la Volga Novgorod, echipa lui Mihăiţă Pleşan. Unicul gol al trupei lui Pustai a fost marcat de Voiculeţ. Pandurii au fost spionaţi la amicalul cu Volga şi de steliştii Meme Stoica şi Reghecampf. Pandurii se chinuiesc să-l convingă pe Rocha să vină sub comanda lui Pustai.

Volga Nizhny Novgorod (locul 13, Rusia) - Pandurii Târgu Jiu 1-1 (1-1)

Au marcat: Voiculeţ (min. 8) / Kareaka (min. 38-penalty)

Pandurii repriza I: Mingote – Pleașcă, Viera, Rada, Nicoară – Voiculeţ, Anton, Alaverdashvili – Grigoraş, Karim – Lemnaru.. Antrenor Cristi Pustai.
Pandurii repriza a II-a:
Lazar – Unguruşan, Sofranac, Rusu, Cristea – Predescu, Piţian, Medrano – Băcilă, Buleică – Matulevicius.

Prim amical experimental

În primul său meci pe banca pandurilor, Pustai nu i-a putut folosi pe Maxim, Nistor, Răduţ şi Vlad, toţi plecaţi la naţională, dar şi pe Mamele şi Ibeh, accidentaţi. Contra ruşilor de la Volga şi-au făcut debutul la Pandurii, Anton, Nicoară, Alaverdashvili, Predescu, Buleică, dar şi doi jucători aflaţi în probe, camerunezul Medrano şi muntenegreanul Sofranac. Ambii au jucat în repriza a doua alături de noii sosiţi Predescu sau Buleică, dar şi de juniorul de 17 ani, Piţian. Pustai i-a văzut la lucru în prima repriză pe Nicoară, Anton sau Alaverdashivili şi l-a introdus titular şi pe  Grigoraş junior, rămas la echipă după plecarea tatălui. Gorjenii au deschis scorul prin Voiculeţ în minutul 8 şi au fost egalaţi înainte de pauză dintr-un penalty comis de Pleaşcă. „A fost un joc bun, contra unui adversar puternic, fotbalul din Rusia a crescut foarte mult, cei de acolo investesc mult în fotbal. Ne-am mişcat bine, suntem mulţumiţi de atitudinea jucătorilor în acest prim meci din Antalya. Eu personal mă declar mulţumit de toţi jucătorii”, a declarat la final preşedintele Pîrvulescu.

Spionaj şi contraspionaj

Pandurii au fost spionaţi de stelişti la meciul cu Volga. Proaspăt sosiţi din cantonamentul din Spania, Reghecampf şi Meme Stoica i-au urmărit la lucru pe elevii lui Pustai. Oficialii stelişti au vizionat partida de la marginea terenului alături de Pîrvulescu, dar şi de antrenorul Petrolului, Cosmin Contra. Cei doi stelişti n-au uitat se pare că pentru o bună perioadă de timp, Pandurii a fost principala adversară la titlu a Stelei. „Au venit, au văzut jocul echipei noastre, o să mergem şi noi să-i vedem pe ei”, a comentat scurt Pîrvulescu. Preşedintele pandurilor a mers în aceeaşi zi să urmărească la lucru Astra Giurgiu în amicalul cu Teteks Tetovo. Pîrvulescu a stat în tribună alături de Gică Hagi dar şi de Cosmin Contra, două foste glorii ale naţionalei României, actualmente patron la Viitorul Constanţa, respectiv antrenor la Petrolul Ploieşti.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: