Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Egal şi în ultimul meci amical din Antalya

Pandurii Târgu Jiu a remizat sâmbătă  în ultimul meci amical al stagiului din Antalya, scor 1-1 cu formaţia de primă ligă letonă, Dinaburg. Meciul s-a disputat pe terenul din Lara, antrenorul Sorin Cârţu folosind aproape  toţi jucătorii disponibili la acest meci. În prima parte a jocului au intrat pe teren: Mingote – Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Păcurar, Stângă, Stancu, Grecu – Vasilache, Piţurcă iar în repriza a doua au jucat: Stanca – Popete, Rus, Cardoso, Mândrean  - Luţu, Hidişan, Vancea, Tremonti – Simion, Raskovic. Au mai jucat Tremonti, Murgan şi Pârvu. Păcurar, în prima parte a jocului, şi Raskovic în partea doua au primit cartonaş roşu ei fiind înlocuiţi de Tremonti care părăsise terenul după pauză dar a fost din nou trimis să joace şi în repriza a doua.

Scorul a fost deschis rapid de echipa din Letonia în minutul nouă, Pandurii egalând prin Raskovic în minutul trei al celei de-a doua reprize. În minutul 75 Tremonti a trecut pe lângă golul victoriei trimiţând prea slab după ce driblase portarul ieşit în afara careului, unul dintre apărătorii adverşi scoţând de pe linia porţii.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: