Elevii din Rovinari dăruiesc pachetele primite la colindat

Acțiune umanitară a elevilor de la Liceului Gheorghe Tătărescu din Rovinari în prag de sărbători. Un grup de aproximativ 40 de elevi vor merge la colindat pe la diferite instituții, iar pachetele pe care le primesc le vor dărui bătrânilor de la Dobrița și copiilor de la un centru de zi din municipiul Târgu-Jiu. Fiecare elev trebuie să facă un pachet cu alimente, dulciuri și fructe pentru fiecare bătrân pe care-l vor colinda la Dobrița.

Un grup de elevi de la Liceul Gheorghe Tătărescu din orașul Rovinari se gândeşte la semeni acum în prag de sărbători. Sub atenta supraveghere a profesorului de religie, un grup de 40 de elevi vor merge la colindat la Termocentrala Rovinari și la Consiliul Județean. Parchetele pe care le vor primi nu le vor opri, ci le vor dărui la rândul lor. „Acum ne pregătim cu colinde pentru că o să mergem să colindăm la Termocentrala Rovinari. Parchetele pe care le primesc copiii aici o să le ducem la un centru de zi din Municipiul Târgu-Jiu. O să mergem apoi să colindăm la Consiliul Județean și pachetele pe care le primesc copiii le ducem apoi la căminul de bătrâni de la Dobrița. În campanie ni s-a alăturat și Mănăstirea Lainici, care ne va da câte o iconiță și o cruciuliță. Mai mult decât atât, pe lângă pachetele pe care le primim am stabilit ca fiecare copil să facă din partea lui câte o plasă cu alimente, dulciuri și fructe pentru bătrânii de la Dobrița”, a precizat profesorul de religie Adrian Popescu.

S-au alăturat și campaniei Pandurul

Elevii de la Liceul Gheorghe Tătărescu din Rovinari s-au alăturat și campaniei inițiate de cotidianul Pandurul pentru ajutorarea mai multor familii din  județul Gorj care nu au posibilități materiale. Elevii au strâns alimente, haine și jucării, care vor ajunge la micuții necăjiți din Gorj.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: