Elodia, căutată la Tismana şi Polovragi

Elodia Ghinescu a fost căutată de reprezentanții Patriarhiei și de procurori în mănăstirile din județul Gorj, asta după ce avocata lui Cristian Cioacă a cerut această probă la dosar în apărarea polițistului. Anchetatorii au admis cererea lui Cioacă și au luat la puricat toate mănăstirile și schiturile din țară și implicit din județul Gorj. Din nefericire pentru Cristian Cioacă, Elodia nu a fost găsită în niciun lăcaș de cult, au precizat reprezentanții Patriarhiei Române.

Reprezentanții Patriarhiei Române, în colaborare cu procurorii care instrumentează dosarul în care Cristian Cioacă este cercetat pentru moartea Elodiei Ghinescu, au ajuns și în Județul Gorj. Elodia a fost căutată în toate mănăstirile și schiturile din țară și anchetatorii au ajuns și în județul Gorj. Rezultatele nu sunt în favoarea polițistului care a cerut această probă în apărarea sa, crezând că fosta sa soţie se ascunde în aceste locuri sfinte. Anchetatorii și mai-marii bisericii au ajuns la Tismana. „Am auzit din surse că la Mănăstirea Tismana a ajuns o comisie formată din mai mulți reprezentanți ai Patriarhiei Române, cărora procurorii le-au solicitat să verifice toate măicuțele și persoanele care se adăpostesc în mănăstiri. La Tismana au cerut documentele și actele de identitate ale măicuțelor, dar au verificat și situația cu ultimele măicuțe venite. Nu au găsit nimic”, a declarat primarul din Tismana Marian Slivilescu.

La Mănăstirea Polovragi a fost poliția

Și la Mănăstirea Polovragi liniștea lăcașului de cult a fost spulberată de vizita unor polițiști care o căutau pe Elodia. Măicuțele le-au explicat oamenilor legii că nu au persoane străine și nicio măicuță nu are semnalmentele Elodiei, despre care știau că a dispărut acum câțiva ani. 

Date de la Cămărășeasca solicitate telefonic

La mănăstirea Cămărășeasca din Târgu-Cărbunești anchetatorii nu s-au mai deplasat să verifice și au avut încredere în maica stareță, căreia i-au cerut informații. Cei de la Patriarhie i-au cerut o listă cu toate persoanele care au stat o perioadă de timp în acest lăcaș de cult. „La Mănăstirea Cămărășească nu putea să fie Elodia, asta pentru că maica stareță știe tot ce se întâmplă acolo și gestionează bine mănăstirea. E imposibil”, a declarat Mihai Mazilu, primarul din Târgu-Cărbunești.

Schiturile, ocolite de anchetatori

La schitul Strâmba Jiu și Logrești anchetatorii încă nu au ajuns încă, asta poate pentru că aici nu au venit în ultimul timp măicuțe noi. „La Târgu-Logrești nu a venit nimeni să întrebe de Elodia, dar nu au venit măicuțe noi în ultimii ani,probabil de asta nu au fost solicitate informații”, a declarat Ion Băluță, primarul din Logreşti.

IUBIRE

Cristian Cioacă a fost legat de orașul lui Brâncuși. După ce soția lui a dispărut, polițistul s-a îndrăgostită de o tânără cosmeticiană din Târgu-Jiu. Relația lui Cioacă cu Natașa a fost intens mediatizată, asta pentru că polițistul făcea naveta Pitești-Târgu-Jiu, în timp ce anchetatorii încercau să dea de urma Elodiei.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: