Energia are un lot subţire şi cu probleme

Lotul de care dispune antrenorul Liviu Andrieş este din ce în ce mai subţire după ultimele accidentări. Deşi nu avea un lot prea numeros la dispoziţie, după ce şase jucători au părăsit deja echipa, acesta se confruntă şi cu patru accidentări având la dispoziţie mai puţin de zece jucători în aceste zile. Apolzan, Vukas, Şandru şi mai nou Criciotoiu se află pe lista cu indisponibili şi şansele de revenire rapidă sunt reduse.

La ultimul turneu de la Baia Mare s-a accidentat Darius Apolzsan, jucător de bază din lotul Energiei, care va trebui să stea o perioadă mai lungă din cauza unei întinderi. „Apolzan s-a accidentat la primul meci şi am fost nevoit să-l protejez. A fost la medic şi are o întindere, acum va lua o pauză şi sperăm să revină până la începerea returului”, a spus Andrieş care îi avea în repaus şi pe Vukas şi Şandru, iar de ieri şi Criciotoiu adăugându-se pe lista celor cu probleme.

„După ce că suntem puţini mai avem parte şi de astfel de accidentări. Dar să sperăm că vom trece peste ele până la primul meci oficial. Dacă nu vom reuşi vom merge la luptă cu cei pe care îi avem”.  Chiar şi cu un lot mult subţiat Energia s-a descurcat bine la primul turneu de verificare unde a trecut şi de Baia Mare, dar şi de două echipe de liga a doua. Andrieş mai are de trecut o problemă pe lângă cea a accidentărilor din lot, cea a psihicului jucătorilor afectat de faptul că sunt neplătiţi de câteva luni. „Avem discuţii permanent cu conducerea şi am primit garanţii că lucrurile se vor îndrepta. Trecem printr-o perioadă dificilă dar sperăm că lucrurile vor reveni la normal şi că băieţii îşi vor primi restanţele financiare. Pentru că băieţii trebuie să fie liniştiţi din punct de vedere mintal”, a precizat antrenorul Energiei.

Preşedintele Gore Popescu recunoaşte că echipa a slăbit dar tot va avea 14-15 jucători pentru retur, asta dacă nu mai pleacă nimeni. „Echipa este în mare parte slăbită pentru că au plecat jucători de valoare care au evoluat în tur. Cred că au început cu dreptul dar mai au nevoie de câteva meciuri pentru a definitiva primul şapte pentru retur. Vor fi 14-15 jucători, câte doi pe fiecare post şi putem ataca returul fără probleme. Dar să nu avem parte de accidentări pentru că lotul este în continuare destul de valoros”, consideră preşedintele handbaliştilor gorjeni încă destul de optimist deşi situaţia echipei e destul de întunecată acum.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: