Energia atacă iar Cupa !

Energia Pandurii ataca din nou Cupa Romaniei! Dupa ce anul trecut au ajuns pana in finala, elevii lui Andries vor sa repete acum isprava. Miza e un loc de cupa europeana, alocat in ultimul moment de Federatie. Energia joaca astăzi in sferturi cu Odorhei si evita Constanta pana la finala.

La fel ca anul trecut, handbaliştii debutează în Cupă contra celor de la Odorhei. Culoarul îi avantajează iar pe gorjeni. Campionii de la Constanţa sunt pe partea opusă de tablou aşa că Energia îi poate întâlni abia în finală.

Vor măcar în semifinale

Giotoiu, Apolzan şi ceilalţi panduri au terminat pe locul 6 în campionat şi nu au prins un loc de Europa dar se pot revanşa în Cupă. Premisele unui parcurs bun există. La fel ca anul trecut la Severin, Energia debutează în sferturi cu Odorhei. În cazul unei victorii, Energia ar face pasul spre semifinale unde ar aştepta-o cel mai probabil, Ştiinţa Bacău. La capătul unui sezon epuizant şi marcat de accidentări, Andrieş a impus ca obiectiv clasarea în primele 4 în Cupă. Competiţia se joacă la Baia Mare de astăzi până joi. „Suntem cam descoperiţi acum... Mledenciu are bacul, Mazilu este accidentat. Suntem mai subţire ca lot. Sper ca motivarea să compenseze lipsa de efectiv. Vreau să jucăm cel puţin semifinala Cupei României, dar e greu. Cu Odorhei am avut tot timpul meciuri grele”, spune Andrieş care visează chiar la o reeditare a finalei cu Constanţa de anul trecut. Atunci, Energia trecea de Odorhei şi Suceava, pierdea în finala cu marinarii dar obţinea biletele de Europa. „Ar fi foarte frumos dacă am reuşi să ajungem în finala Cupei României. Competiţia e deschisă, orice se poate întâmpla între primele opt echipe ale campionatului. La ce surprize au fost în Liga Naţională, orice se poate întâmpla”, încheie Andrieş.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: