Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energia, în turneu la Timişoara

Energia Pandurii se pregăteşte intens pentru a doua parte a sezonului. Chinuiţi în continuare de accidentări, gorjenii îşi vor testa forţele într-un super turneu la Timişoara. Andrieş şi elevii săi se vor duela astăzi şi sâmbătă cu Poli Timişoara, HC Caraş Severin şi Universitatea Cluj.

Decimaţi, la luptă

Handbaliştii au avut parte de o iarnă zbuciumată. Au început antrenamentele îmediat după Crăciun, au avut puţin timp de respiro de Revelion iar acum sunt chinuiţi de o serie de probleme. Chiar dacă Energia a iernat pe locul 4, Andrieş nu stă deloc liniştit. Echipa sa pierde jucători pe bandă rulantă şi nu aduce nimic în schimb. Situaţia e ingrată pentru o echipă ce se bate pe 2 fronturi, campionat şi Cupa Cupelor. Apolzan şi colegii săi vor juca astăzi de la ora 16.30 cu Caraş Severin, iar apoi sâmbătă de la 11.30 cu Timişoara şi de la 16.30 cu U Cluj. “Să sperăm că vom scăpa de probleme iar de luni să intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirea. Doamne fereşte să mai avem parte de vreo accidentare şi la Timişoara. Sigur nu o să joace Păiuş, să vedem cu Vali Popescu şi Mazilu. Mledenciu e la lot. Urmăresc să continuăm pregătirea şi să vedem cum stăm fizic. Întâlnim 3 echipe puternice iar rezultatele nu mă vor interesa foarte mult”, spune Andrieş.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: