Energia îşi joacă ultima carte la calificare

Învinsă de două ori săptămâna trecută la Mediaş, Energia are nevoie de o minune pentru a se mai califica în semifinalele play-off-ului. Trupa lui Nikolic joacă în această seară de la ora 18 pe teren propriu meciul cu numărul 3 iar, în cazul unui eşec, vacanţa va sosi mai devreme pentru gorjeni.

 

Trupa lui Nikolic a pierdut categoric primele 2 jocuri la diferenţă de 15 puncte şi ar nevoie acum de 3 victorii consecutive pentru a se califica mai departe. Gorjenii speră la un succes diseară care să ducă şi la disputarea celei de-a doua partide pe teren propriu, joi.

 

De doi bani speranţă

 

Nikolic spera să producă supriza la Mediaş dar nu a fost cazul. Ardelenii au fost conştiincioşi şi nu au lăsat nicio speranţă Energiei în ambele meciuri. Gorjenii speră să obţină măcar o victorie de palmares care să împingă disputa în jocul cu numărul 4. Dacă Mediaşul câştigă diseară însă, totul s-a terminat.  „Noi nici n-am spus că o să avem şanse la calificare, ne-am dori să jucăm totuşi toate cele 5 meciuri. Totul e posibil dar e foarte greu. Mi-aş dori să jucăm ambele meciuri la Tg Jiu şi cred că avem puterea să facem asta. Trebuie să câştigăm primul meci iar cu ajutorul sălii, al spectatorilor, putem face asta”, crede preşedintele secţiei de baschet a Energiei, Dan Cumpănaşu.

 

„Nu vreau să sune ca o scuză dar cel mai mic salariu de la Mediaş e egal cu cel mai mare salariu din echipa noastră iar asta e o certitudine.”     

Dan Cumpănaşu, preşedinte Energia Rovinari

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: