Energia Pandurii se confruntă cu ultima clasată

Energia Pandurii va disputa sâmbătă cel mai uşor meci al acestui tur de sezon, cel cu ultima clasată SC Municipal Rom Cri Braşov. Gorjenii nu îşi fac probleme înaintea acestui joc, antrenorul Vasile Stângă declarând în glumă la conferinţa de presă că ar putea evolua şi el contra braşovenilor care nu au învins pe nimeni în acest sezon. Rom Cri Braşov ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii Naţionale şi nu are decât un punct obţinut dintr-un meci egal cu Dinamo. Gorjenii au nevoie de victorie şi nu se îndoiesc că o vor putea obţine, pentru a rămâne în contact cu plutonul fruntaş al echipelor din ligă.

Meciul dintre Energia Pandurii şi Rom Cri Braşov a fost programat cu o oră mai devreme, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor având loc sâmbătă un nou cuplaj, care include şi un meci de baschet. Imediat după jocul de handbal, şi baschetbaliştii de la Energia Rovinari vor juca, de la o 19:30 tot cu o formaţie din Braşov, CSU Cuadripol, ocupantă tot a ultimei poziţii în clasamentul diviziei A la baschet masculin.

Energia e pe locul V

Chiar dacă pare a fi un meci de pregătire, jocul cu Rom Cri este tratat de gorjeni ca fiind unul de campionat, Stângă avertizând că ediţia din acest an este una a surprizelor. Echipele mici obţin victorii în faţa celor de top şi tocmai de aceea adversarul nu trebuie subestimat. „Nu mi-e teamă de acest meci, am înţeles că Braşovul a schimbat şi antrenorul. La noi e ca la fotbal şi se schimbă antrenorul şi zici că ai schimbat creierul jucătorilor sau valoarea, parcă nu sunt aceiaşi jucători”, a declarat ieri tehnicianul Energiei care crede că echipa sa se va impune clar în acest meci.  Stângă va miza la acest joc pe doi handbalişti care au evoluat mai puţin, Mazilu care a fost accidentat şi Criciotoiu care a fost plecat la lot: „Am vorbit cu Jean Mazilu şi i-am spus că îl bag să joace la acest meci să vedem cum se simte cu piciorul. La antrenamente şi-a dat drumul dar vreau să-l văd şi la meci cum se comportă pentru că acolo e altceva. Criciotoiu ar trebui să joace tot meciul pentru că el şi-a dat drumul şi am înţeles că la Turneul de la Sighişoara au şi jucat cu braşovenii şi i-au bătut la diferenţă, iar el a jucat tot meciul titular. Dar le-am spus că trebuie tratat meciul foarte serios, indiferent că e Braşov acum ultima echipă”.

Înaintea jocului cu ultima clasată, Energia ocupă locul cinci în clasamentul Ligii Naţionale cu zece puncte, la egalitate cu Ştiinţa Bacău.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: