Energia Rovinari vrea continuitate şi o victorie la Sibiu

CSU Atlasib Sibiu – Energia Rovinari

Sala Sporturilor din Sibiu, ora 18:00

Energia Rovinari va juca azi în deplasare, la CSU Atlasib Sibiu meciul din cadrul cele de-a şasea etape a primei ligi. Gazdele pornesc cu prima şansă la acest meci dar gorjenii spun că vor încerca să producă o surpriză şi să obţină o victorie în deplasare. Energia se află pe locul şase în clasament înaintea acestei etape cu opt puncte, la egalitate cu Steaua şi BC Timişoara.

Victoria din etapa precedentă cu BC Argeş Piteşti a adus optimismul în tabăra celor de la Energia care vor să facă un meci bun în deplasarea de la Sibiu. Antrenorul Slobodan Nikolic s-a declarat mulţumit de progresele arătate în apărare dar nu şi de atacul Energiei care în ultima etapă a fost mai slab decât se aştepta tehnicianul. După ce nu s-a putut baza tot meciul pe Darby şi Căpuşan, antrenorul Slobodan Nikolic consideră că echipa a ajuns la un nivel destul de bun şi poate fi suplinită absenţa unui jucător de bază: „De fiecare dată joc cu cel puţin 9 jucători aşa că nu mă tem de situaţiile în care Darby, Căpuşan sau Bigus intră în fault devreme”. Antrenorul Energiei este foarte optimist în vederea confruntării din această seară de la Sibiu şi spune că echipa va evita greşelile din partida din etapa trecută: „Sunt sigur că la  meciul de la Sibiu, jocul nostru va fi mai bun dacă vom evita greşelile, adică posesiile pierdute”. Tehnicianul este mult mai liniştit acum, motivul principal fiind creşterea arătată de echipă de la meci la meci: „Mai avem o lună până la terminarea turului de campionat şi, în general, sunt mulţumit de evoluţia echipei. Jucăm mai bine de la meci la meci”. La acest joc ar putea evolua pentru cei de la Sibiu şi  fostul jucător de la Otopeni, LeVar Seals, care a contribuit la victoria oaspeţilor în singurul meci pierdut acasă de Energia în acest sezon. Preşedintele gorjenilor, Marius Vlaicu, a spus că nu ştie încă dacă acesta va putea juca în această seară dar cei de la Sibiu făceau zilele trecute eforturi pentru a-l transfera. Vlaicu apreciază că Seals e un jucător greu de ţinut în teren, acesta înscriind în meciul cu CS Otopeni  28 de puncte împotriva Energiei.

În ceea ce priveşte acest joc, Vlaicu a precizat că echipa sa vrea să continue seria de meciuri bune din ultima perioadă: “Mergem la Sibiu să facem un joc bun şi, dacă ne vom concentra, putem forţa victoria”.

Jocul cu  CSU Atlassib Sibiu este programat de la ora 18:00  fiind transmis în direct de site-ul suporterilor sibieni, www.csufans.ro.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: