Eşec cu Dinamo, mobilizare pentru CSMU Oradea

Energia Târgu-Jiu a cedat, scor 72-78, partida disputată pe teren propriu în faţa echipei Dinamo Bucureşti. Meciul a contat pentru manşa tur a sferturilor de finală din Cupa României. Gorjenii pun înfrângerea pe seama oboselii. Antrenorul Iannis Diamantakos a explicat la finalul meciului motivele care au dus la eşecul din această seară. ”Principalul motiv al înfrângerii din această seară este oboseala. Nu este o scuză, este o realitate. Este foarte greu să joci trei meciuri în şase zile. Primul s-a decis în prelungiri, al doilea l-am jucat practic în deplasare, iar oboseala acumulată a afectat procentajele noastre din acest meci”, a spus Iannis Diamantakos, antrenor Energia.

Energia Târgu-Jiu va înfrunta luni, 11 ianuarie, pe teren propriu, de la ora 18:00, pe CSM U Oradea, într-un meci restanţă din etapa a-5-a a Ligii Naționale. Meciul trebuia să se joace la finalul lunii octombrie, dar programul încărcat al Energiei a dat peste cap programările din competiţia internă. Antrenorul Energiei anticipează un duel extrem de greu cu Oradea. Diamantakos consideră Oradea una dintre cele mai bune echipe din campionatul românesc. ”Meciul cu Oradea va fi foarte greu. Oradea este una dintre cele mai bune echipe din Liga Naţională”, a spus Iannis Diamantakos.

Partida din Sala “Voievod Litovoi” va fi arbitrată de brigada formată din Dragoş Nicolae, Şerban Raşoga şi Dragoş Stan. Observator FRB a fost delegat Ion Olaru. (A.P.)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: