Evidenţa Populaţiei, închisă din lipsă de angajaţi

Îmbolnăvirea singurei angajate a Serviciului de Evidenţă a Populaţiei din Târgu Cărbuneşti  a pus lacăt pe această instituţie. Femeia este internată în spital şi nu are cine să-i ţină locul motiv pentru care localnicii se roagă ca Elena Dinulescu să se facă bine mai repede. Primarul este sincer şi spune că Elena Dinulescu a înnebunit de toate problemele de la serviciu şi este internată la neurologie.

Primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, este disperat pentru că el trebuie să dea socoteală oamenilor. Serviciul de Evidenţa Populaţiei din Cărbuneşti deserveşte peste 68.000 de oameni din 20 de comune şi două oraşe. „De azi-dimineaţă au venit peste 20 de oameni la mine să mă întrebe ce trebuie să facă şi unde să se ducă pentru că au nevoie de actele de identitate. Ce pot să fac eu dacă restul angajaţilor au fost daţi afară şi nu a mai rămas decât ea- Am  vorbit cu toată lumea, cu prefectul cu subprefectul şi nu spun nimic. Ba mai mult. Liviu Andrei zice că exagerez eu când spun că nu am oameni. Fata asta de la Evidenţa Populaţiei a înnebunit cu atâtea pe cap, credeţi-mă. E internată la neurologie”, susţine Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti

Unica angajată a serviciului, Elena Dimulescu, s-a îmbolnăvit, iar ieri de dimineaţă a fost internată la spitalul din oraş. Oamenii nu au ştiut acest lucru şi veniseră să-şi rezolve diverse probleme. „Am venit să-mi ridic buletinul pentru că îmi trebuie şi nu e nimeni aici. Sper să se rezolve problema că trebuie să mă prezint cu el la şomaj”, susţine o tânără.

La numărul de persoane deservite, primarul susţine că ar trebui să existe minim patru angajaţi, însă a mai rămas doar unul. „Eu cred că patru persoane ar fi suficient. Numai bine, una dacă ar lipsi tot ar merge treaba, dar aşa suntem nevoiţi să închidem biroul pentru că nu are cine să se ocupe de serviciu”, mai spune Mazilu.

Până când angajata Elena Dimulescu se va face bine, nimeni nu va asigura funcţionarea Serviciului de Evidenţa Populaţie.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: