REPORTAJ: Ce aşteaptă sătenii de la Roşia de Amaradia de la Nicolas Cage

Locuitorii din Roşia de Amaradia au aflat ieri de la ziarişti că în comuna lor va filma actorul american Nicolas Cage. Dacă primarul comunei, Liviu Cotojman, îl aşteptă pe actor pentru a-l vedea în carne şi oase şi pentru a-i cere un autograf, sătenii cred că Nicolas Cage este cel care le va rezolva problemele din comunitate. Ei cred că actorul american are putere economică să deschidă cariera închisă în urmă cu 14 ani şi totodată va crea noi locuri de muncă. Mai mult decât atât oamenii aşteaptă să-i povestească lui Nicolas Cage greutăţile prin care trec în viaţa de zi cu zi.

Actorul american Nicolas Cage va transforma la sfârşitul lunii noiembrie o carieră închisă din comuna Roşia de Amaradia în platou de filmare. Aici vor fi filmate câteva scene din filmul „Ghost Rider 2”. Edilul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, este un fan înfocat al starului american. “Am rămas surprins când am auzit că Nicolas Cage va filma şi în Roşia de Amaradia. Este o onoare pentru mine şi pentru comună, venirea actorului aici în carieră. Eu sunt fan al lui şi sunt nerăbdător să-l văd şi să-i cer un autograf. În felul acest şi Comuna Roşia de Amaradia va fi oarecum promovată. În luna noiembrie trebuie să vină şi-l aşteptăm cu braţele deschise” , susţine Liviu Cotojman.

„Să vină cu elicopterul că altfel îşi rupe maşina şi poate se răzgândeşte“

Chiar dacă nu ştiu mai nimic despre Nicolas Cage şi nici ce vânt îl  aduce în comuna lor, oamenii din Roşia de Amaradia îl aşteptă cu sufletul la gură. Când îl vor vedea în faţa lor, sătenii îi vor povesti toate problemele cu care se confruntă în comuna lor. “Nu ştim cine este, dar îl aşteptăm. O să mergem în carieră să vorbim cu el, să vedem ce fel de om este şi o să-i spunem noi viaţa pe care o ducem aici. Să ştie şi el că suntem uitaţi de lume, suntem vai de capul nostru. Dacă ne dă şi ceva că vine să filmeze ar fi foarte bine. Poate o fi un om bun, sufletist şi se mileşte şi de noi. Dacă omul ăsta ne ajută îl trecem în pomelnic”, spune o localnică. 

Mai mult decât atât oamenii sunt hotărâţi să-i sugereze actorului să deschidă cariera care s-a închis în urmă cu 14 ani şi în felul acesta va crea noi locuri de muncă. „Să vină, îl aşteptăm. Ar fi trebuit să vină atunci când cariera asta mergea şi era producţie aici. O să stăm de vorbă cu el şi în loc să cheltuiască sute de miliarde de dolari ca să filmeze filmul că este scump, cu banii ăştia mai bine ar da drumul la carieră. O să-i spunem că nu avem servicii, iar dacă redeschide el carieră, că mă gândesc că are bani, dacă îţi permite să facă un film, va face şi locuri de muncă şi face şi bani grei că aici e cărbune mult. Are de unde să scoată profit, face şi el un ban ca lumea aici“, spune altul. „Mă gândesc că vine cu vreun jeep sau cu elicopterul că altfel îşi rupe maşina şi poate se răzgândeşte. Ar fi o afacere profitabilă şi pentru el şi pentru noi ar fi mană cerească”, a continuat omul.

Oamenii se strâng şi vorbesc în faţa porţilor de sosirea lui Nicolas Cage şi-şi fac planuri pentru marele eveniment. “ Mergem toţi în carieră şi îi explicăm omului situaţia că el nu ştie care e treaba. Vorbim cu el şi poate rezolvăm ceva. Dacă ne ducem mai mulţi ar fi bine, numai să ştim noi exact ziua în care vine”, încheie o femeie.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: