Examene lungi şi grele pentru funcţiile de subprefect

Marcel Romanescu, Liviu Andrei şi Victor Banţa au scăpat de examenul pentru ocuparea unui post de subprefect şi toţi trei aşteaptă rezultatele cu convingerea că au dat cele mai bune răspunsuri.

Candidații au ieşit din sala de examinare aseară târziu, fiecare spunând că examenele au fost lungi şi grele, toţi susţinând că au fost bine pregătiţi şi că nu au emoţii foarte mari în privinţa deciziei finale a comisiei de examinare. Cel mai relaxat pare să fi fost Marcel Romanescu, care afirmă că nu acesta a fost examenul vieţii lui, ci altele. La rândul său, Liviu Andrei afirmă că a răspuns "foarte bine" şi nu vede pentru ce să aibă emoţii. "Scrisul a fost trei ore, iar apoi a fost proba orală. La scris ştiu că am făcut tot, iar la oral am răspuns foarte bine şi la fel a făcut şi colegul Romanescu şi nu cred că nu vom promova aceste examene", spune Andrei.

Fostul prefect Victor Banţa are parte de emoţii şi azi, când se prezintă la examenul pentru ocuparea postului de prefect. El îl concurează şi pe Ion Florescu, susţinând că, astfel, are două şanse de câştig, în cazul în care pierde o funcţie de subprefect acesta sperând să devină din nou reprezentant al Guvernului în teritoriu. Banţa se declară pregătit şi pentru acest examen, la fel spunând şi Ion Florescu, prefectul actual fiind convins că va rămâne în funcţie şi de acum încolo. "Examenele au fost destul de laborioase, solicitante, obositoare, pentru că am intrat la 9 dimineaţa şi am ieşit acum la 5 şi jumătate seara. Emoţiile de rigoare nu au lipsit, evident, pentru că eşti în faţa unei comisii de examinare totuşi. Am dat mâna şi cu Marcel Romanescu şi cu Liviu Andrei, ne-am întâlnit, atmosfera pot spune că a fost una destinsă. Acum rămâne la latitudinea comisiei să ne aprecieze cunoştinţele", spune Banţa.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: