EXCLUSIV: Şpagă pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu

Echipa Gorj TV a surprins ieri pe holurile spitalului din Târgu-Jiu o laborantă care primea şpagă. Iniţial, cadrul medical a negat acest lucru şi a vrut să se ascundă de echipa postului Gorj Tv care a surprins incidentul pe camera de filmat, apoi a declarat că nu cunoaşte persoana respectivă şi crede că cineva i-a înscenat tot. Între timp, directorul medical Constantin Pălivan declară că este prima dată când se întâmplă aşa ceva.

Totul s-a întâmplat ieri în jurul prânzului când o femeie aştepta liniştită pe holul spitalului, în faţa Laboratorului de analize medicale. După câteva minute apare un cadru medical. După ce au stat puţin de vorbă, femeia a băgat în buzunarul cadrului medical bancnota de 50 de lei.  Întreaga scenă a fost filmată de echipa Gorj TV. Persoana în cauză este o angajată a laboratorului de analize medicale din cadrul spitalului care a ieşit la pensie, dar din cauza lipsei de personal a fost lăsată să-şi exercite meseria în continuare. Cadrul medical nu a vrut să recunoască faptul că a primit bani şi a preferat să se ascundă de echipa postului Gorj TV. „Nu am primit nimic. Lăsaţi-mă. Nu ştiu despre ce e vorba. Nu ştiu nici ce a făcut doamna asta. Eu nu am nici un ban. Nu bag mâna în buzunar că nu am de ce. Vă rog să mă lăsaţi”.

Şi-a schimbat declaraţia de trei ori

După câteva minute a ieşit din laboratorul  de radiologie unde s-a ascuns de ziarişti şi a ţinut să le arate că în buzunar nu are decât o pungă de cafea şi o ciocolată. „Nu am niciun ban în buzunar. Am o cafea şi o ciocolată care sunt ale mele. De unde văzurăţi că am bani. V-am spus că nu ştiu ce s-a întâmplat şi ce a făcut femeia asta”. După câteva minute, altă declaraţie. „Eu nu o cunosc pe doamna asta. Pur şi simplu a intrat în vorbă cu mine. Nu ştiu de ce a făcut gestul ăsta şi cine a trimis-o la mine. E treaba ei ce a făcut. Eu nu am niciun ban. Nu ştiu ce vroia să rezolve prin asta“, a spus chimistul.

Cadrul medical a încercat să se justifice şi în faţa directorului medical al Spitalului judeţean. „Eu mă duceam cu un coleg la raze. Femeia asta m-a oprit. Nu ştiu de ce şi ce a făcut. Eu nu am văzut nimic. Nu am nici un ban. E un lucru foarte grav. Cine ştie ce a determinat-o să facă asta”.

Pălivan: Nu am mai văzut aşa ceva

Constantin Pălivan, directorul medical, a rămas şocat pentru că, susţine el, este prima dată când se întâmplă una ca asta. „Sunt uimit. Este o situaţie foarte gravă. Eu până acum nu am auzit şi nu am văzut aşa ceva. Doamna este o angajată veche cu experienţă, a ieşit la pensie dar lucrează în continuare pentru că nu avem specialişti în domeniul ăsta. Nu ştiu ce să zic. Este grav ce s-a întâmplat dar este exclusiv problema dumneaei. O să sesizăm biroul juridic şi o să vedem ce măsură vom lua cu dumneaei. Eu nu ştiu ce să zic. Trebuie să facem o anchetă să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat Constantin Pălivan.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: