Fărcăşeşti: Cămin cultural dotat cu aparatură de climatizare

Căminul Cultural “La Vultur” din comuna Fărcăşeşti va fi dotat cu aparate de aer condiţionat. Astfel, cei prezenţi la diverse evenimente, dar şi cursanţii claselor de dans vor putea să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii. Noua aparatură de climatizare va fi montată în zilele următoare.

Administraţia locală din comuna Fărcăşeşti şi-a propus să transforme Căminul Cultural “ La Vultur ” într-un spaţiu util, modern şi elegant, care să ofere cetăţenilor comunei confortul şi utilitatea de care au nevoie. Din acest motiv, în perioada imediat următoare se vor monta aparate de aer condiţionat, cu aer rece şi cald, astfel încât tinerii care participă la cursurile de dans, dar şi cetăţenii care vor lua parte la tot felul de evenimente, să poată beneficia de condiţii optime. După finalizarea grupului social şi racordarea acestuia la reţeaua de apă, spaţiul va putea fi închiriat pentru diferite evenimente, de la nunţi, botezuri şi până la majorate.

Investiţiile continuă în comuna Fărcăşeşti. În spatele căminului a fost turnată o platformă bituminată pe o suprafaţă de 500 mp, iluminată cu 3 proiectoare, care se doreşte a fi folosită ca spaţiu de joc popular, iar în continuarea ei urmează realizarea unui spaţiu pentru picnic cu tot ce este necesar. Vor fi montate grătare, băncuţe, un foişor, astfel încât localnicii să se poată bucura din plin de un spaţiu de relaxare şi să participe la partide de şah, table sau remi. Totodată, primarul comunei Fărcăşeşti, Dănuţ Bălu, va propune consilierilor locali ca din bugetul local pentru anul viitor să se realizeze şi o parcare lângă releul Romtelecom şi forajul de apă. Tot din acel buget, edilul intenţionează să facă o amenajare peisagistică a curţii din faţa căminului, prin realizarea unui mic părculeţ, cu alei pavate, ronduri de flori şi bănci.

Între timp, a fost finalizată construcţia platformei betonate, în suprafaţă de 845 mp, din incinta Şcolii Gimnaziale “Victor Popescu” dar şi parcarea.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: