Federaţia de box apreciază condiţiile de la Târgu Jiu

Lotul național de cadeții al României se află în cantonament de pregătire la Târgu Jiu. Un număr de  22 de sportivi de la 19 cluburi din ţară au fost convocaţi la Târgu Jiu în vederea pregătirii pentru Campionatul European.

Sala de box a CS Pandurii şi pista Stadionului Municipal au fost locul de pregătire al celor peste 20 de sportivi de la 19 cluburi din ţară care fac parte din lotul naţional de cadeţi al României. Aceştia efectuază la Târgu Jiu  primul dintre cele trei stagii de pregătire centralizată organizate pentru cadeți, înainte de plecarea la Campionatele Europene Școlare de la Sarajevo, care vor avea loc în perioada 10 -20 august. „22 de tineri pugiliști au răspuns prezent convocării, 20 au rezistat primei săptămâni de antrenamente conduse de Radu Zarif, Doru Neamțu, Gheorghe Napoleon şi Ruben Stoia și alți antrenori de la cluburile cu reprezentanți în lot. De organizarea întregului stagiu s-a ocupat antrenorul Doru Neamțu, care a reușit să asigure condiții optime de pregătire, dar și de refacere”, a precizat FR Box într-un comunicat, unde a postat şi imagini cu condiţiile bune de care au parte cadeţii din lotul naţional, chiar şi pentru refacerea după efort.

Sub titlul "Instrucție pentru viitor" federaţia a postat şi părerea antrenorului de la CS Pandurii, Doru Neamţu, despre boxerii cadeţi aflaţi în acest cantonament. „Ți-e mai mare dragul să lucrezi cu acești copii. Sunt ca niște bureți, absorb informația cu plăcere, iar mai mult de jumătate din ei ne-au impresionat de la primele antrenamente prin pofta de muncă și talentul lor. Deci, talent există, poftă de muncă este, sor veni și rezultatele”, a mărturisit pentru frb.ro antrenorul Doru Neamu, care alături de Radu Zarif sunt artizanii principali ai realizării acestei tabere de pregătire.

Lotul național de cadeți își propune obiective ambițioase la Campionatele Europene, acolo unde va merge şi reprezentantul CS Pandurii, Ştefan Mario Teodosescu, care face parte din lot.

Galerie foto



Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: