Femeile din UNPR şi-au ales şefa

Membrele Uniunii Naţionale pentru Progresul României de la Gorj şi-au ales vineri preşedinta. Singura care a candidat pentru această funcţie a fost Lidia Pârvulescu.

Cele peste 150 de membre ale partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României au participat vineri la primele alegeri din cadrul organizaţiei de femei, unde şi-au ales preşedinta. Singura care a candidat pentru ocuparea acestei funcţii a fost Lidia Pârvulescu, înscrisă în partid de câteva luni, cea care a ocupat şi funcţia de preşedintă interimară a organizaţiei până la organizarea alegerilor. „Este pentru prima dată când sunt înscrisă într-un partid politic. Am decis să candidez pentru această funcţie la îndemnul colegilor de partid şi sper că voi reuşi să fac o treabă bună. Bineînţeles că am şi un plan pe care mi l-am propus să-l pun în practică pe perioada mandatului meu”, susţine Lidia Pârvulescu.

Alegerile s-au desfăşurat sub supravegherea preşedintelui organizaţiei gorjene, Marius Valicu, care vrea să promoveze doamnele din partidul său spre a ocupa funcţii cheie la nivel judeţean. „Avem nevoie şi de o organizaţie puternică a femeilor la nivelul judeţului pentru a ne promova cât mai bine. În fiecare dintre cele 70 de localităţi din Gorj avem membre în organizaţie de femei, astfel că ne extindem din ce în ce mai mult. Vrem să numim membrele partidului pe funcţii importante la instituţiile deconcentrate”, susţine Marius Vlaicu, preşedinte UNPR Gorj.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: