Feţeanu demisionează: A mai rămas un fulg din PD-L!

Greu de crezut, dar după ani de zile în care a activat în cadrul Partidului Democrat Liberal, apartenenţa sa în trecut la fostul PNG fiind de mult uitată de alegători, Nicolae Feţeanu anunţă acum că părăseşte formaţiunea politică în care a sperat din 2007 încoace. Acesta spune că pleacă dezamăgit de actualul preşedinte interimar al filialei, Dan Vâlceanu.

Nicolae Feţeanu nu a avut vreo funcţie de conducere prin PDL decât în ultima perioadă, când devenise interimar la organizaţia Borăscu, localitatea sa natală, unde dorea şi să candideze la funcţia de primar al comunei. Vina pentru cele întâmplate i-o atribuie lui Dan Vâlceanu, alături de care a fost în campania electorală de anul trecut. „Plec din partid cu o mare dezamăgire, în special faţă de Dan Vâlceanu. Sunt convins că nu e omul potrivit pentru a conduce organizaţia, nu are veleităţile de lider, pentru că el nu reuşeşte să transmită un mesaj pe care populaţia să-l şi recepţioneze. Nu poate fi convingător, din păcate pentru el, lucru pe care l-am văzut şi în campania electorală, când am făcut inclusiv pe şoferul pentru a-l ajuta. Faţa lui e mată, nu transmite vreun mesaj oamenilor şi s-a văzut la vot acest lucru“. Acesta a criticat şi prim-vicepreşedinţii lui Vâlceanu, Severus Militaru şi Liviu Cotojman. „Cine o să se bată cu Călinoiu, cu Cârciumaru, când ei nu sunt nici măcar de calibrul lui Orzan sau Drăguşin de la PNL?“, se întreabă Feţeanu. Acesta crede că nu a mai rămas nimic din PD-L. „A mai rămas o pană, un fulg, dar o aripă nu. Îmi pare rău de oameni ca Novac, Paralescu, regret că pierd şi nişte colegi buni, oneşti, dar nu mai pot rămâne aici”, declară Feţeanu.

RĂSPUNS

Dan Vâlceanu explică însă de ce Nicolae Feţeanu a luat acum decizia de a părăsi partidul şi speră că acesta se va răzgândi. „Dumnealui dorea în Biroul Permanent Judeţean ca reprezentant din partea organizaţiei de pensionari, dar acolo Bucureştiul numise deja pe cineva, pe Constantin Cajvanariu, care a mai fost şi anul trecut. Îmi pare rău dacă pleacă, mai ales că a şi fost cu mine în campanie”, afirmă liderul interimar al PDL Gorj.

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: