Filip (PP-DD): Cei care pleacă din partid îşi bat singuri cuie în cap

Robert Filip, prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj, spune că nici un ales local nu a migrat spre un alt partid până în momentul de faţă. Mai mult, a dat de înţeles că toţi cei ce care vor face acest pas îşi vor pune în pericol mandatele. Filip crede că social-democraţii nu sunt interesaţi să preia aleşii PP-DD. În ceea ce îl priveşte pe Ilie Petrescu, acesta urmează să fie convocat la şedinţă săptămâna viitoare pentru a-şi spune ofurile.

Rep.: Ce ne puteţi spune despre plecările din PP-DD?  

R.F.: Deocamdată, nu a plecat nimeni în mod oficial. Nu ştiu să vă spun dacă ar avea intenţii să plece. Până la urmă este un act democratic, dacă vor să plece este problema lor, dar că o să-şi bată cuie în cap singuri. Este o problemă delicată cu plecările.

Rep.: Credeţi că aleargă după funcţii, ţinând cont că domnul Petrescu vrea să plece la alt partid ca să fie pus director?

R.F.: Nu pot să vă spun acest lucru pentru că au funcţii cei care vor să plece. Asta e ideea. Acum că se fac anumite presiuni sau că vor ceva mai mult e problema fiecăruia. Unii vor să ajute oamenii, unii vor să se ajute pe ei. Domnul Petrescu este director. Acum că vrea să fie director mai mare nu ştiu să vă spun.

Rep.: Nu aţi încercat să-i convingeţi să rămână în PP-DD?

R.F.: Am purtat discuţii cu fiecare în parte, dar nimeni nu-şi spune problemele efective. Dacă vrei să pleci înseamnă că ai o problemă destul delicată. Vom lua legătura şi cu Ilie Petrescu. Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom face o şedinţă, îl vom contacta pe Ilie Petrescu şi îl vom întreba ce probleme are.  

Rep.: Ce înseamnă plecările din partid pentru relaţia PSD-PPDD?

R.F.: Din câte ştiu eu şi din câte am discutat cu liderii PSD nu şi-au exprimat intenţia ca să preia oameni din partidul nostru sau să fie de acord cu aceste plecări, chiar au spus că sunt împotriva acestor plecări, a acestor veniri către ei. 

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: