Firma lui Morega, amendată de Garda de Mediu Gorj

Comisarii din cadrul Gărzii de Mediu Gorj au aplicat săptămâna trecută amenzi usturătoare pentru firmele care au fost identificate cu nereguli în privinţa gestionării deşeurilor. Aşa se face că printre cele care au călcat strâmb se numără şi Agenţia Economică a Uniunii Europene, respectiv firma deputatului Dan Ilie Morega, cu sediul în municipiul Motru. Nici primăriile nu au scăpat de ochiul Gărzii de Mediu.

Garda de Mediu Gorj a aplicat săptămâna trecută trei sancţiuni la trei unităţi de pe raza judeţului. Firma deputatului independent Dan Ilie Morega, cel care a trecut recent în tabăra UNPR-iştilor, a fost amendată cu 5.000 de lei pentru faptul că ardea deşeurile în interiorul unităţii în loc să le transporte către groapa de gunoi. „Am aplicat câteva sancţiuni dintre care una la o firmă din Motru, Agenţia Economică a Uniunii Europene. Am amendat-o cu 5.000 de lei pentru că incinera deşeurile în interiorul punctului de lucru în loc să le elimine aşa cum prevede legea. O a doua unitate amendată este Macofil cu 10.000 lei, la fel pentru incinerare şi pentru gestionarea necorespunzătoare a uleiului uzat”, a declarat Ovidiu Ilie, prim comisarul Gărzii de Mediu Gorj.

Primăria Licurici amendată cu 15.000 lei

Nici primăriile nu au scăpat de controlul Gărzii de Mediu. Astfel, primăria Licurici a fost sancţionată de comisari după ce a călcat strâmb. Acesta a primit cea mai mare amendă, respectiv 15.000 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deşeurilor. Primăria Licurici a mai fost amendată şi anul trecut de Garda de Mediu pentru aceleaşi nereguli depistate.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: