Fiul unui lider de sindicat, angajat la CE Oltenia

Un lider de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia și-a angajat fiul în companie. Sindicalistul l-a adus pe fiul său chiar în cariera la care acesta este lider. Este vorba despre sindicalistul Nicu Bunoaica.

Fiul lui Bunoaica a fost angajat pe un post de mașinist în cadrul Carierei Lupoaia. ”Nu l-am angajat la birou, muncește în producție”, spune sindicalistul.

”Eu am fost de multe ori la ministere ca tinerii să se angajeze, iar cei aflați la pensie să meargă acasă liniștiți. Astfel, ministerul a decis să angajeze 60 de tineri. Copilul meu de ce nu? Se încadra în acel program. Copilul meu este lăcătuș mecanic și are 25 de ani. Un criteriu era să nu aibă mai mult de 30 de ani. Eu am acuzat liderii de sindicat pentru că și-au angajat copiii pe la birouri, nu în producție. Săptămâna viitoare se va începe munca, iar copilul meu va lucra. Va fi și schimbul trei pe linia de haldă la Cariera Lupoaia. Și nu l-am angajat lăcătuș mecanic, chiar dacă are calificare, ci mașinist”, spune Bunoaica.

Vizualizări: 6,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: