FLAGRANT: Trafic cu telefoane mobile în penitenciar

Poliţiştii din Gorj au surprins în flagrant un bărbat şi o femeie în timp introduceau în Penitenciarul Târgu-Jiu telefoane mobile.

În după-amiaza zilei de vineri, 6 iulie a.c., în urma unei acţiuni de prindere în flagrant organizată în zona Penitenciarului Târgu-Jiu de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic – I.P.J. Gorj, au fost depistaţi şi identificaţi G.C.C., de 35 ani şi G.S.C., de 25 ani, ambii Ţuglui, judeţul Dolj, care introduceau, în mod ilegal, pe o fereastră a penitenciarului, două colete.

Imediat după introducerea coletelor, poliţiştii au procedat la reţinerea suspecţilor.

Din anchetă a rezultat că cele două colete , introduse în mod ilegal în penitenciar cu sprijinul unui deţinut, conţineau şapte telefoane mobile şi şase încărcătoare pentru telefoane mobile, bunuri ce au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Suspecţii au fost conduşi pentru audieri la sediul I.P.J. Gorj.

Ulterior, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele acestora, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru introducerea de bunuri şi obiecte interzise în penitenciar, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 275/2006 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: