Florin Bejinaru a fost numit antrenor principal

Antrenorul Sorin Cârţu a fost suspendat ieri de către Consiliul de Administraţie după ce s-a făcut o analiză a situaţiei echipei şi a şanselor de salvare de la retrogradare. Directorul general al SNLO, Dan Burlan, care a propus readucerea lui Sorin Cârţu după demiterea lui Liviu Coiobotariu, a fost mandatat să anunţe antrenorul craiovean asupra deciziei luate şi să anunţe noul antrenor care va conduce echipa până la finalul acestui sezon. Acesta va fi secundul Florin Bejinaru care s-a ocupat ieri de antrenamentul echipei.

Consiliul de Administraţie al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, întrunit cu o zi înaintea suspendării antrenorului, a decis suspendarea din funcţie a antrenorului principal Sorin Cârţu şi a întregului său staff tehnic. Directorul general al SNLO Dan Burlan, a fost cel care a comunicat decizia celor trei antrenori suspendaţi. Pentru Sorin Cârţu, Mircea Irimescu şi Silviu Lung se vor stabili alte atribuţii în cadrul clubului până la finalul acestui sezon iar pentru ultimele două etape din acest sezon, de pregătirea echipei Pandurii se va ocupa antrenorul Florin Bejinaru. „Am decis să renunţăm la serviciile lui Sorin Cârţu pentru ultimele două etape ale acestui sezon şi am decis să îi suspendăm şi pe secunzii săi. De asemenea s-a luat decizia ca în ultimele două etape rămase de disputat din acest sezon, cu FC Timişoara şi Unirea Alba Iulia, de pregătirea echipei să se ocupe secundul Florin Bejinariu  şi apoi vedem ce facem”, a precizat directorul general al principalului sponsor imediat după anunţarea deciziei.

Fost jucător la Pandurii, Florin Bejinaru, a fost în ultimele şapte sezoane antrenor secund al echipei Pandurii, contribuind la promovarea echipei în Liga I alături de Emil Săndoi. Directorul Dan Burlan l-a prezentat pe Bejinaru ca antrenor principal ieri după-amiază, la primul antrenament efectuat după meciul cu Rapid. Cu această ocazie oficialul le-a vorbit jucătorilor şi despre şansele de salvare ale echipei în ultimele două etape, precizând că două victorii ar putea ajuta Pandurii să rămână în Liga I: „Noi mai credem că ne putem salva, mai sunt două etape de disputat şi teoretic mai e posibil să ne salvăm. Totul se va lămuri după meciul cu FC Timişoara din etapa viitoare”.


Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: