Fostul director UATAA, interesat de o candidatură la primăria Motru

Ilie Schintee, fostul director al Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apa (UATAA) Motru, nu se dă înapoi de la o luptă împotriva primarului Dorin Hanu la primăria Municipiului Motru. Acesta a declarat vineri că nu știa că a fost inclus în sondajele PDL pentru funcţia de primar și că nu este convins că va candida din partea acestui partid. Este deranjat însă de faptul că cei care și-au anunțat deja candidatura se laudă cu lucrurile pe care el le-a realizat pentru municipiu. Schintee a mai candidat acum opt ani pentru funcția de primar la Motru din partea PNL.

Lupa pentru funcția de primar la Motru devine în fiecare zi mai tensionată. Fostul director UATAA, Ilie Schintee, spune că și-ar dori să candideze pentru funcția de primar pentru că a făcut multe lucruri pentru motreni, lucruri cu care se laudă alții acum. Spune, fără falsă modestie, că nimeni nu a făcut pentru acest municipiu mai multe decât el. ”Aș vrea să candidez pentru că am făcut multe lucruri la Motru, eu m-am zbătut să montez turbina de pe urma căreia motrenii au azi apă caldă. Alții ca Gheorghescu, Hanu sau Iovan vin și spun că ei reușit ca în Motru să fie apă caldă și nu e așa. Faptul că am reușit să reabilitez o mare parte din conductele de apă din municipiu e iarăși meritul meu. Eu sunt inginer de meserie și sunt bun în ceea ce fac, am terminat facultatea cu nota zece nu ca alții”, a declarat Ilie Schintee, fostul director UATAA Motru.

Lucrează în minerit

După ce a fost schimbat din funcția de director de la UATAA, Schintee a plecat să muncească în minerit. Mărturisește că s-ar întoarce oricând în domeniul energetic pentru că este meseria pentru care s-a pregătit. ”Probabil că dacă mi s-ar propune să aleg între a-mi face meseria mea în domeniul energetic și administrație locală aș alege meseria mea. Pot însă să candidez deși nu sunt membrul niciunui partid politic, nu mi-am manifestat intenția să aleg un partid”, a declarat Ilie Schintee.

Acesta nici măcar nu știa că este sondat de PDL la funcția de primar la Motru. Recunoaște însă că a avut o discuție cu deputatul Severus Militaru pe această temă însă nu și-ar fi dat acceptul pentru sondaj. ”Eu nu sunt membru PDL. Am vorbit cu domnul Militaru despre acest lucru dar nu am spus nici da nici nu”, a spus Schintee.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: