Fostul pandur Erico da Silva revine în Liga 1

UTA e foarte activă pe piața transferurilor după ce a bifat promovarea în Liga 1, iar la echipa arădeană va ajunge încă un fost pandur după ce fusese deja transferat Ioan Hora. Erico da Silva, care a debutat în prima ligă la Pandurii, va juca din nou în Liga 1.

Echipa arădeană a efectuat în ultimele zile cinci transferuri, luni prezentându-i pe Erico da Silva (31 de ani), fost fundaş la ”U” Cluj, Pandurii și Astra, și pe Horațiu Moldovan (20 de ani), portar care de curând s-a despărțit de Ripensia. Amândoi au semnat contract valabil pe un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă unul. La formaţia din Arad a mai ajuns deja un alt fost pandur, atacantul Ioan Hora, cel care a fost golgheter la Pandurii în perioada 2015 - 2016.

Brazilianul Erico Constantino da Silva a fost adus în România în 2013 de Pandurii Târgu Jiu, unde a evoluat între 2013 și 2017, acolo unde a mai evoluat şi fratele său geamăn Elton da Silva. Ulterior a evoluat în două sezoane la Astra, iar înainte să ajungă acum la UTA a evoluat în Azerbaidjan, la Sebail. În cariera sa a mai jucat pentru Botafogo, Rip Branco, Palmeiras II și Guaratingueta, toate din țara sa natală.

Galerie foto



Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: