Pandurii, eșec la primul amical pe Municipal

Pandurii Târgu Jiu a jucat sâmbătă primul meci amical pe Stadionul Municipal, după ce primarul Marcel Romanescu s-a implicat şi a rezolvat neînţelegerile dintre echipa locală şi Direcţia de Patrimoniu. Echipa antrenată de Călin Cojocaru a pierdut meciul jucat în faţa formaţiei ACSO Filiaşi, care s-a impus cu scorul de 3-0.

Situaţia a intrat în normalitate la Pandurii, după ce echipa din Târgu Jiu a putut să dispute un prim amical pe propriul teren, cel pe care va evolua şi în campionat.

Antrenorul Călin Cojocaru îşi dorea să poată testa jucătorii pe terenul pe care aceştia vor evolua în campionat, după ce de mai bine de o lună îi pregătise doar pe un teren mic de antrenament, fără să poată duce echipa pentru nici un antrenament pe terenul de joc. Lipsa antrenamentelor pe un teren de dimensiuni regulamentare s-a văzut la tinerii jucători din lotul pandurilor, care s-au antrenat constant doar pe teren redus până acum.

ACSO Filiaşi, adversarul de ultimă oră găsit de cei de la Pandurii, după ce Gilortul Târgu Cărbuneşti a anunţat că nu va mai juca amicalul programat cu Pandurii, s-a impus cu scorul de 3-0, echipa pregătită de Mario Găman dovedindu-se mult mai în formă și mai omogenă decât cea formată din tinerii aduşi în această vară de cei de la Pandurii.  

Călin Cojocaru a început meciul în formula: Opriţa (Iovicin) – Cuţitoiu, Okeke, Pleşa, Zlataric, Tănăsoiu, Dobre, Ştefan, Remacle, Velcotă, Goma, iar pe parcursul meciului a trimis pe teren şi ceilalţi jucători din lot, majoritatea juniori.

Acesta a fost cel de-al doilea meci amical pe care Pandurii l-a susţinut de la debutul pregătirii de vară, primul amical fiind jucat la Severin, cu FCU Craiova.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că şi-ar dori să dispute cât mai multe meciuri amicale în perioada care va urma pentru a reuşi să facă o echipă omogenă, în lotul actual având foarte mulţi jucători nou-veniţi dar şi mulţi jucători juniori. În săptămâna care va urma, Pandurii a mai perfectat un amical cu CSM Reşiţa, care a fost amânat atunci când gorjenii nu primiseră rezultatele testelor şi este posibil să joace la mijlocul săptămânii şi cu Jiul Rovinari.

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: