Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Universitatea Craiova transferă doi foști jucători de la FCSB

Universitatea Craiova continuă întăririle pentru noul sezon şi a mai convins doi jucători să semneze. Patronul Mihai Rotaru a adus doi foști jucători de la FCSB, Paul Papp şi Alexandru Tudorie.

Universitatea Craiova face tot posibilul pentru a rămâne în fruntea Ligii 1, deși oltenii au suferit o mare deziluzie la finalul acestui sezon. Clubul lui Mihai Rotaru a reușit să îl convingă pe fostul fundaș al celor de la FCSB, Paul Papp, să vină în Bănie. Plecat de la FCSB, Paul Papp nu a avut un sezon foarte bun în Turcia, deși echipa lui, Sivasspor, a fost pentru mult timp în fruntea clasamentului și a terminat pe un excelent loc 4.  După doi ani petrecuți la Sivasspor, Paul Papp a rămas liber de contract. Fostul fundaș al Vasluiului și al celor de la FCSB revine în România după 4 ani. A fost convins de Universitatea să joace la Craiova, anunță Gsp, care notează că jucătorul este în drum spre Bănie, unde va semna luni contractul. Paul Papp a fost campion al Ligii 1, unde a câștigat titlul în 2015, cu FCSB, în mandatul lui Costel Gâlcă.

De asemenea, atacantul Alexandru Tudorie a fost transferat la Universitatea Craiova. Jucătorul de 24 de ani, care a jucat la FCSB a evoluat ultima dată la FC Voluntari, echipa pentru care a bifat 77 de meciuri şi a marcat 26 de goluri.

Vizualizări: 1,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: