Ştiinţa Turceni a ratat promovarea în Liga 3

Campioana judeţului Gorj nu a reuşit să promoveze în Liga 3 după ce a pierdut la scor de neprezentare cel de-al doilea meci de la turneul de baraj de la hunedoara. Campioana județului Caraș-Severin, Progresul Ezeriș, s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul disputat duminică cu Ştiinţa Turceni.

Gorjenii de la Știința Turceni au disputat duminică meciul decisiv pentru promovarea în Liga 3 cu Progresul Ezeriș din Caraş Severin. Gorjenii reuşiseră o victorie în primul meci de la turneul de baraj, în faţa campioanei din Arad, Victoria Zăbrani, şi sperau să poată promova în urma celui de-al doilea meci.

Echipa antrenată de Viorel Cojocaru putea promova dacă trecea de cei de la Ezeriş pentru că aceştia au remizat în primul meci de baraj. Din păcate campioana Gorjului a fost învinsă cu scorul de 3-0 de echipa din Caraş Severin, care va merge în Liga 3. 

Progresul s-a impus la Hunedoara cu scorul de 3-0 prin golurile marcate de Rusnac şi Avramovici de două ori. În primul meci, echipa din Caraş a remizat, scor 1-1 cu Victoria Zãbrani, dar s-a impus cu scorul general de 3-2, în urma executării loviturilor de departajare. Conform regulamentului câştigătoarea fiecărei mini-grupe de baraj primeşte dreptul de a evolua în ediţia 2020-2021 a competiţiei Liga 3, sub condiţia îndeplinirii prevederilor regulamentare în vigoare.

Fiecare dintre cele trei echipe s-au întâlnit o singură dată în meci direct, pe teren neutru, pe stadionul din Hunedoara. În celelalte două partide s-au înregistrat următoarele rezultate: Zăbrani – Ezeriș 1-1 (în timp regulamentar și 3-2 pentru cărășeni după loviturile de departajare) și Turceni – Zăbrani 3-1.

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: