Fostul preşedinte al PNL Gorj îl dă învingător pe Angheloiu

Fostul şef al PNL Gorj de la sfârşitul anilor 90, Dorin Vârjan, „retras” din viaţa publică într-o funcţie de director la spitalul judeţean Târgu Jiu, îl dă ca învingător pe Radu Angheloiu în cursa pentru ocuparea postului lăsat vacant de Dan Morega.

Ex-liderul liberal susţine că nici mai mult nici mai puţin de 60% dintre preşedinţii de filiale liberale din judeţ sunt de partea candidatului susţinut de el, un calcul simplu făcut arătând că procentele pe care şi le arogă cei trei candidaţi la şefia PNL Gorj sunt cu mult mai mari decât 100%. Vârjan spune şi Angheloiu nu este plecat acum prin străinătate, ci doar la mare, fiind în concediu pentru câteva zile, el remarcând faptul că absenţa lui din judeţ le-a dat apă la moară contracandidaţilor pentru a-l mai tăvăli un pic.

„Am văzut şi eu că spun unii şi alţii că e plecat pe nu ştiu unde, dar vă spun eu că e la mare şi de asta nu prea poate fi găsit acum. Va reveni în zilele următoare şi atunci se va implica şi mai mult în campania electorală. Deocamdată eu vă asigur că are sprijinul a cel puţin 60% dintre preşedinţii de filiale din teritoriu şi asta îi va asigura succesul în alegeri. Am văzut că sunt unii primari care ies şi spun că susţin pe cutare sau pe cutare, dar noi nu am mers pe acest gen de campanie. Fiecare poate să declare ce doreşte, dar realitatea se va vedea la vot. Acolo fiecare e liber să îşi exprime opţiunea, iar numărul celor care îl susţin pe dl Angheloiu este suficient pentru a-i asigura victoria”, declară Vârjan, ca un fel de replică la anunţurile „victorioase” făcute în ultimele zile de contracandidaţii lui Angheloiu.

Dian Popescu este susţinut de majoritatea primarilor şi viceprimarilor liberali din judeţ, al căror cuvânt, evident, influenţează şi opţiunile delegaţiilor cu care vin la conferinţa judeţeană, în timp ce Ion Navlea mizează şi el pe cel puţin jumătate din voturile delegaţilor, delegaţi care încep să fie la mare preţ în următoarea perioadă. Alegerile din PNL Gorj au loc pe 4 septembrie, filiala fiind condusă deocamdată interimar de un preşedinte de la Dolj, după ce Dan Morega a demisionat în luna iunie şi din funcţia de preşedinte, dar şi din partid.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: