Fostul primar din Țicleni vrea să fie viceprimar!

Acum că au pierdut primăria, unii primari din Gorj se luptă să obțină măcar scaunul de viceprimar. Este și cazul fostului primar din Țicleni, Ion Ungureanu, care se pare că face tot felul de jocuri politice pentru a fi instalat viceprimar în localitate. Actualul primar, Radu Constantin, a declarat că în prima ședință de Consiliu Local, ce va avea loc pe 25 iunie, ar putea fi stabilit viceprimarul localității.

Candidatul Partidului Poporului la funcția de primar, Radu Constantin, a câștigat primăria Țicleni dar nu a reușit să facă majoritate în Consiliul Local. Prin urmare, la Țicleni se fac tot felul de jocuri politice pentru o majoritare ce ar avea drept preţ instalarea fostului primar Ion Ungureanu pe scaunul de viceprimar. Radu Constantin a declarat că cetățenii din Țicleni nici nu vor să audă dar dacă asta este decizia Consiliului Local, nu se poate împotrivi. ”Am auzit și eu că face tot felul de jocuri politice să fie numit vice deși el a spus că niciodată nu va fi viceprimarul meu. Pe 25 iunie este programată prima ședință a Consiliului Local iar pe ordinea de zi va fi instalarea mea în funcția de primar și probabil alegerea viceprimarului. Oamenii nici nu vor să audă dar dacă asta va fi decizia Consiliului nu am ce face”, a declarat primarul PP-DD, Radu Constantin.

Partidul Poporului a obținut cinci consilieri locali la Țicleni, USL patru și PDL trei consilieri.

Colaborare cu suspendare

Fostul primar Ion Ungureanu spune că a colaborat bine cu actualul primar, dar încă mai analizează rezultatul alegerile. ”Dacă asta va fi decizia Consiliului Local, nu am nimic de comentat. Din punctul meu de vedere, am colaborat bine cu actualul primar așa că nu înțeleg care ar fi problema. Dar, deocamdată încerc să înțeleg de ce electoratul a vrut schimbarea pentru că realizări au fost”, spune Ungureanu.

Colaborarea bună de care vorbește Ungureanu nu este confirmată însă de primarul Radu Constantin. Acesta îi amintește fostului primar că l-a suspendat zece zile din funcția de viceprimar pentru că a trecut de la USL la PP-DD înainte de alegeri. ”Am fost suspendat cu data de 1 iunie din funcția de viceprimar pentru că am plecat de la USL la PP-DD. Este singura localitate unde s-a luat această măsură iar primarul a făcut-o cu scopul ca de pe 1 iunie până pe 10 când am fost ales primar să nu mai am tangențe cu primăria. Asta înseamnă colaborare bună”, a precizat primarul din Țicleni, Radu Constantin.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: