Fostul profesor de religie acuzat de hărțuire, mai aproape de funcția de director al CJCPCT Gorj

Fostul pofesor de religie cercetat pentru hărțuirea unei eleve a făcut încă un pas important pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj.

Consiliul Județean Gorj a aprobat rezultatul final al Concursului de management organizat pentru Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, a Proiectului de management câştigător, și a duratei pentru care se va încheia contractul de management, precum și pentru împuternicirea Președintelui Consiliului Județean Gorj să negocieze clauzele contractului de management. Urmează ca, în perioada următoare, președintele Consiliului Județean Gorj să negocieze clauzele contractului cu noul director, Viorel Bordeiași, după care acesta va intra în pâine.

Acesta a fost profesor de religie la Liceul Teologic din Târgu Jiu, de unde a plecat după un imens scandal. O elevă l-a acuzat că i-a trimis mesaje nepotrivite, iar poliția a deschis un dosar penal pentru hărțuire.

În  plus, acesta nu mai poate desfășura nici activitatea de preot, până la finalizarea anchetei.

Acesta a spus, la vremea respectivă, că a fost o înscenare: „A fost mai mult decât o înscenare, iar organale de anchetă vor stabili ce s-a întâmplat“.

Vizualizări: 1,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: