Meci important pentru Gilortul Cărbunești

Gilortul Târgu Cărbuneşti trebuie să învingă Jiul pentru a păstra șanse reale în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa gorjeană întâlnește vineri formația Jiul Petroșani.

Partida care contează pentru etapa a V-a din play-out-ul Seriei 7 va avea loc pe Stadionul Cristinel Răducan cu începere de la ora 17:00. După rezultatele înregistrate în ultima rundă, lupta pentru evitarea retrogradării a devenit și mai interesantă, echipa gorjeană fiind una dintre cele patru protagoniste care, alături de Progresul Ezeriș, Viitorul Târgu Jiu 2 și Aurul Brad, va încerca să scape de ultimele două locuri care duc spre Liga 4. Pentru îndeplinirea obiectivului, Gilortul trebuie să obțină cât mai multe puncte, mai cu seamă că în următoarele trei partide va evolua pe teren propriu împotriva formațiilor Jiul Petroșani, Progresul Ezeriș și Aurul Brad.  Gilortul trebuie să joace la victorie acest meci chiar dacă partida cu Jiul este una destul de dificilă. În sezonul regulat „minerii” s-au impus la limită, scor 1-0, atât la Petroșani, cât și la Cărbunești. „Echipa noastră traversează și o perioadă de secetă de goluri. În ultimele trei etape Gilortul a pierdut de fiecare dată fără să înscrie vreun gol, dar a primit, în schimb, șapte, cedând cu 0-3 la Brad cu Armata Aurul, 0-2 la Cărbunești cu Viitorul Pandurii 2 și 0-2 la Severin cu Viitorul Șimian. Jucătorii și staff-ul au trecut peste aceste înfrângeri iar acum se concentrează asupra partidei de mâine pe care trebuie să o câștige”, au anunţat oficial cei de la Gilortul.

Partida dintre Gilortul și Jiul va fi arbitrată de Arthur Răcoare (Curtea de Argeş) – Andrei Pantea (Arad) și Sebastian Pantea (Arad).

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: