Fratele unui poliţist, reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte

Fratele poliţistului de la Criminalistă Marian Toma a ajuns în arestul Poliţiei după ce în urma unei bătăi un un bărbat, cel din urmă a murit. Poliţiştii de investigaţii criminale şi ofiţerii criminalişti din cadrul I.P.J. Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care a survenit decesul unui bărbat de 37 ani, din comuna Licurici, judeţul Gorj.

           

Până în prezent, s-a stabilit că în jurul orelor 12:45, Z.G.G., de 37 ani, din comuna Licurici, în timp ce se afla pe raza localităţii de domiciliu, pe DN 67 B, a avut un conflict spontan cu Loredan Toma, fratele poliţistului, de 38 ani, din aceeaşi localitate. Acesta din urmă l-ar fi împins pe Gabriel Zăvoi, care a căzut pe partea carosabilă, pierzându-şi cunoştinţa.

Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul lui Zăvoi.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului criminalist, urmând ca în funcţie de rezultatul anchetei să dispună măsuri în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: