Fugaru: Va fi uşor să câştig alegerile cu un adversar ca Mazilu

Ion Fugaru are gânduri mari. După ce s-a reîntors în PDL Gorj, Fugaru vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte a filialei de la Cărbuneşti a portocaliilor. Mai mult, Fugaru vrea să-i ia locul lui Mihai Mazilu la primăria Cărbuneşti.

La doar o săptămână după ce şi-a anunţat demisia din PRM Gorj, Ion Fugaru anunţă că va candida la preşedinţia organizaţiei locale a PDL de la Târgu Cărbuneşti. „Ca să fim şi noi operativi şi să intrăm în rândul lumii, alegerile la Târgu Cărbuneşti vor avea loc în această săptămână şi voi candida. Avem obiective clare care vizează câştigarea alegerilor din 2012 la primăria oraşului”, spune Fugaru.

Cu un contracandidat ca Mazilu, din partea USL-ului, Fugaru crede că nu va avea nicio problemă la câştigarea alegerilor. Acesta se bazează pe faptul că Mazilu a făcut prea multe greşeli. „În ceea ce priveşte această Uniune Social Democrată pentru mine este ca şi inexistentă datorită candidatului pe care îl au la funcţia de primar. Va fi uşor să câştig alegerile la Cărbuneşti cu un contracandidat ca Mazilu”, mai spune Ion Fugaru.

Nu scapă de peremişti

Preşedintele PRM Gorj, Dumitru Dascălu, se simte jignit de afirmaţiile făcute de Ion Fugaru şi vrea să-l acţioneze în instanţă. Dascălu susţine că îi va cere sfatul avocatului trimis in Gorj de vicepreşedintele la nivel central al PRM, Costel Avram, tot cu scopul de a-l da pe Fugaru în judecată. „Domnul Fugaru a făcut o serie de afirmaţii nefondate la adresa mea. Mi-a adus jigniri în demisia pe care a depus-o la partid, lucruri care bineînţeles sunt neadevărate. Din această cauză m-am gândit serios să-l dau în judecată. Mă voi consulta cu avocatul trimis în Gorj de domnul Avram să văd dacă voi face acţiune în instanţă sau îl voi lăsa în pace să se facă în continuare de râs”, susţine Dumitru Dascălu, preşedinte PRM Gorj.

Ion Fugaru nu se teme de ameninţările foştilor colegi. „Nu am vrut să fac publică demisia mea şi tot ce am scris acolo. Dar dacă dumnealui spune că i-am adus jigniri, o să vedeţi cu toţii de ce am plecat. Nu-mi e frică de ce spun ei. O să-l chem pe Avram în sala de judecată şi o să-l pun să jure cu mâna pe Biblie că nu e adevărat ce am zis despre el”, spune Ion Fugaru.

Fugaru mai este dat în judecată şi de Ion Călinoiu, pe care l-a acuzat că i-a dat bani vicepreşedintelui PRM, Costel Avram, să-l excludă din partid.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: