Furios, Nelu Pavel lasă PSD fără 15.000 de voturi

Liderul romilor, Nelu Pavel, este furios pe PSD Gorj, după ce a aflat că nu el va fi susţinut pentru colegiul 2 Senat. Romii consideră că, după ce au ajutat 20 de ani PSD în alegeri, meritau şi ei măcar o jumătate de mandat de senator. Supărat, Pavel caută alt partid spre care să orienteze cele 15.000 de voturi ale etniei sale.

Nelu Pavel a sperat până în ultima clipă că el va fi candidatul PSD pentru funcția de senator, numai că așteptările lui au fost spulberate ieri, când s-a aflat că Mihnea Costoiu va intra în cursa electorală. ”Sunt dezamăgit, ce pot să spun? Din punctul meu de vedere, eu cred că aș fi avut un rezultat mult mai bun decât va obține Mihnea Costoiu. Nu mă așteptam la acest candidat. Eu mă așteptam că mă vor desemna pe mine, mai ales după relația pe care Partida Romilor a avut-o cu PSD, trebuia să fiu luat în calcul și cel puțin trebuia să se consulte cu mine. Asta este organizația PSD și nu mai pot comenta nimic”, a spus Pavel.

Mai mult decât atât, Nelu Pavel va avea o întâlnire și cu liderii rromilor din județ pentru a stabili către ce partid își vor redirecționa cele 15.000 de voturi ignorate de PSD. „O să convoc toți liderii din teritoriu și o să discut cu ei, să văd care e și părerea lor și apoi o să decidem împreună, pentru că și ei sunt foarte dezamăgiți. În maxim într-o săptămână o să avem o decizie luată. Organizația noastră aducea cam 15.000 de voturi, iar dacă PSD nu a luat în calcul aceste voturi din Gorj, care este electoratul Partidei Romilor, o să decidem cum o să distribuim aceste voturi”, a conchis Pavel.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: