Furt calificat de biciclete şi telefoane mobile

A furat şase biciclete şi două telefoane mobile, iar acum riscă să-şi petreacă următorii ani după gratii. Este vorba de un hunedorean care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În perioada 19-27 iulie, bărbatul a comis mai multe furturi pe raza municipiului Tg-Jiu. A sustras şase biciclete şi două telefoane mobile pe care apoi le-a valorificat. Prejudiciul creat de hunedorean depăşeşte suma de 2.700 de lei şi a fost recuperat aproape în totalitate. ”Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de către 6 părţi vătămate din localitate, despre faptul că persoane necunoscute le-au sustras bicicletele pe care le aveau asigurate în scările de bloc sau lăsate pentru scurt timp în apropierea unor localuri de alimentaţie publică. Două dintre părţile vătămate au reclamat că, pe lângă biciclete, le-au fost sustrase şi două telefoane mobile. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un bărbat de 35 ani din Hunedoara”, arată IPJ Gorj.

Hunedoreanul a fost depistat de oamenii legii care l-au reţinut pentru 24 de ore. Pentru fapta sa, bărbatul îşi poate petrece următorii ani după gratii.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: