Gabriel Oprea: La sfârşitul lunii decembrie se creează Uniunea Social Progresistă

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, vineri, la Craiova, în cadrul unei emisiuni în direct pe un post local de televiziune, că la sfârşitul lunii decembrie se va crea Uniunea Social Progresistă, o mişcare civică de centru-stânga, care va susţine UNPR la alegerile de anul viitor. Oprea a mai spus că Uniunea Social Progresistă nu va participa la alegerile de anul viitor, însă va fi reprezentată de UNPR atât în Guvern, cât şi în Parlament.

'Anunţ în premieră în această emisiune că la sfârşitul lunii decembrie se creează Uniunea Social Progresistă. Este de fapt o mişcare civică în care asociaţiile de pensionari, patronatele, sindicatele, marile valori ale României vor fi reprezentate de noi într-o mişcare civică atât în Guvern cât şi în Parlamentul României. Această platformă civică de centru-stânga, de interes naţional pentru România şi români se va numi Uniunea Social Progresistă. Deja semnăm protocoale', a spus Gabriel Oprea.

Întrebat dacă la alegerile viitoare 'vor participa sub această formă' (n.red.: sub denumirea de Uniunea Social Progresistă), Oprea a spus: 'Nu, vom participa ca UNPR, susţinuţi de această platformă civică Uniunea Social Progresistă'. AGERPRES

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: