Gâlceavă candidează: ”Am şi susţinerea primarului Iordache”

Dumitru Gâlceavă, viceprimarul orașului Turceni, este candidatul USL la primărie. Acesta a declarat ieri că are șanse foarte mari să câștige primăria dat fiind faptul că actualul primar Ion Iordache nu mai candidează și se bucură și de susținerea acestuia. Vorbește chiar de un sondaj intern făcut la Turceni din care reiese că are cele mai multe voturi de încredere.

Reporter: Sunteți candidatul USL la Turceni. Ce șanse aveți?

Dumitru Gâlceavă: Am șanse foarte mari, nu m-aș băga într-o bătălie din care aș putea să ies pierzător. Sigur o să câștig funcția de primar și cred că voi face față la toate provocările ce vor urma. M-am hotărât să candidez pentru că eu am venit la primăria Turceni în echipă cu domnul primar Iordache și acum că a decis să nu mai candideze, am și susținerea dumnealui. În plus, în 2010 când am făcut un sondaj pentru strategia de dezvoltare a orașului, 95% dintre cei care au răspuns au spus că sunt mulțumiți de activitatea primăriei. Asta mi-a dat încredere.

Rep: S-a făcut vreun sondaj la Turceni?

D.G.: Sigur. Am făcut un sondaj intern, sondaj bine făcut nu așa de ochii lumii și am ieșit mult mai bine decât mi-am închipuit eu. Am ieșit foarte bine în sondaj, am obținut cele mai multe voturi. Toți ceilalți contracandidați nu au ajuns la numărul voturilor pe care le-am obținut singur. În plus, am avut și ședința Biroului Permanent Local unde ne-am împărțit sarcinile, suntem organizați.

Rep: Mai există vreun doritor din partea USL la primăria Turceni?

D.G.: Nu. La noi USL funcționează în regulă. Este primărie PNL deci PNL își desemnează candidatul. Avem o colaborare bună, conform protocolului pe ni l-am însușit cu toții.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: