Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gârjoabă: A început hăituirea familiei mele!

Fostul director de la Complexul Turceni, Corneliu Gârjoabă, acum suspendat din funcție, a declarat ieri că directorul de Resurse Umane din Complexul Energetic Oltenia, Ion Răuț, sprijinit de conducerea companiei, a început hăituirea familiei sale. Gârjoabă spune că fiul său, Gabriel Gârjoabă, a primit ieri o decizie prin care este mutat la Sucursala Divizia Minieră. Gârjoabă spune că băiatul său a contestat decizia ce a ajuns în posesia acestuia ieri, deși era emisă pe 3 aprilie.

Fiul lui Gârjoabă a lucrat la Compartimentul Audit, iar acum aproape două luni el a fost mutat la Turceni, la serviciul Salarizare. Acum îl paște un nou transfer. “A primit o decizie că este mutat la Sucursala Divizia Minieră. Păi unde, că Divizia Minieră e și Mehedinți, și Berbești. Unde anume? Mai spune că Sucursala îl va informa în legătură cu posturile vacante. Păi și dacă nu sunt posturi vacante? Este o încălcare a Codului Muncii. Fără o informare, fără nimic, este mutat. Și decizia e dată pe 3 aprilie, iar el o primește pe 9. Eu înțeleg că au ceva cu mine, dar cu familia mea? Cred că și domnul Ciurel are copii. Eu sper să nu se ia după domnul Răuț”, a declarat Corneliu Gârjoabă.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: