Gârjoabă, şocat că agronomul Călinoiu ştie d-ale energiei

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, critică posibila vizită la Gorj a miniştrilor Economiei şi Mediului, cu prilejul inaugurării grupului 3 la CE Turceni. Mai mult, Călinoiu pune la îndoială calitatea instalaţiei de desulfurare.

Ion Călinoiu a spus la un radio local faptul că miniştrii PDL invitaţi, în septembrie, la CE Turceni, vin cu scop electoral. Mai mult, Călinoiu spune că are dubii în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor de la staţia de desulfurare a unităţii energetice Turceni. „Au venit nu pentru a face bine gorjenilor. Înfiinţăm Electra, n-au înfiinţat Electra, protocoale la Rânca, protocoale la Rânca, oameni daţi afară, oameni daţi afară. Au venit pentru voturi“, a spus Călinoiu la Radio Omega, amintind şi de promisiunea premierului de reabilitare a drumului de la Sadu.

Corneliu Gârjoabă, director de Resurse Umane la CE Turceni, a fost deranjat de dubiile lui Călinoiu faţă de calitatea lucrărilor.„Eu ştiu că el este specialist în agricultură, nu are cum să-şi dea el seama, ce dubii are el. Poate întreabă pe Ciurel. Orice face el e bine, ce facem noi nu e“, a spus Gârjoabă. Acesta a mai spus că vor fi 150 de invitaţi printre care şi cei care au acordat credite complexului, pentru că vor avea nevoie de bani pentru grupul 7. Gârjoabă a menţionat că niciunul dintre miniştri nu a confirmat încă participarea. „Nu este campanie electorală“, a încheiat Gârjoabă. Evenimentul va avea loc pe 16 septembrie.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: