Gârjoabă vrea deputat pe colegiul lui Militaru

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal Gorj, Corneliu Gârjoabă, vrea să candideze ca deputat la alegerile din 2012. Şi nu pe orice colegiu, Gârjoabă ţinteşte către colegiul deputatului Severus Militaru. Şansele ca Gărjoabă să candideze la deputăţie sunt însă foarte mici.

Corneliu Gârjoabă recunoaşte cu nu a pentru prima dată când îşi doreşte să candideze pentru un post de deputat, dar nu pe oricare colegiu, ci chiar pe colegiul deputatului Severus Militaru. Vicepreşedintele PDL Gorj susţine că va candida doar în cazul în care Militaru va decide să renunţe la deputăţie pentru a candida la primăria municipiului Motru. „Eu aş vrea să candidez, am vorbit deja, dar acest lucru va fi posibil doar în situaţia în care domnul Militaru va vrea să candideze pentru primărie la Motru. Nu se poate să existe doi candidaţi de la acelaşi partid pe un colegiu. Dacă domnul Militaru nu va candida pe colegiul 4, voi candida eu. Cred că oamenii mă cunosc în zonă, am făcut multe, şi bune şi rele, dar mai multe de-ale bune”, susţine Gârjoabă.

VIS NĂRUIT

Militaru mai vrea un mandat de deputat. „Este normal ca domnul Gârjoabă să-şi dorească acest lucru, la fel ca orice membru al Partidului Democrat Liberal, care are vechime în partid, să-şi dorească o funcţie susţinută politic. Mai departe pot spune că nu s-a stabilit cine va candida şi pe ce colegii. Candidatura la primăria Motru este o opţiune, însă vom vedea ce vor spune sondajele. Prima mea opţiune însă este aceea de a candida pe un nou mandat de deputat”, spune Militaru.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: