Gazul i-a stricat Revelionul !

Energia Rovinari a început returul cu stângul. Lipsiţi de inspiraţie, oamenii lui Nikolic au fost surclasaţi pe propriul teren de Gaz Metan Mediaş cu 79 la 85. Ardelenii i-au stricat astfel petrecerea antrenorului sârb al Energiei, care aştepta Revelionul pe rit vechi după meci.

Energia – Gaz Metan Mediaş 79-85 (15-24, 20-25, 26-18, 18-18)

Cei mai buni marcatori: Energia - Troupe 19 p, Kabengele 17, Darby 16, Steffel 13.  Mediaş - Moore 14 p, Nicoară 14, Omeljak 14, Zigeranovic 13.

Doar Gazul a petrecut după meci

Nikolic ţintea neapărat victoria în primul meci din retur. Motivul- Îşi făcuse calculele în aşa fel încât victoria cu Mediaş să le dea gorjenilor prima şansa la un loc de playoff. Se pare însă că doar antrenorul şi-a dorit victoria. Elevii săi au început apatic meciul şi le-au permis oaspeţilor să se desprindă repede. Doar proaspăt revenitul Troupe a jucat cu ardoare. „Petarda” a fost în schimb chiar fiul antrenorului, Stefan, care nu a înscris decât 2 puncte! Mediaşul a condus în permanenţă iar diferenţa a fost mai mereu de peste 10 puncte. Doar în sfertul 3, Energia a dat semne că ar putea reveni dar a fost în zadar. Mediaşul s-a impus meritat cu 85 la 79 şi i-a stricat cheful de petrecere lui Nikolic. „A fost un meci foarte dificil. Felicitări jucătorilor pentru cum au evoluat în ultimele 20 de minute. Dacă nu am fi jucat prost în primul sfert am fi putut să câştigăm. Diferenţa s-a făcut în prima repriză când Darby şi Stefan nu au jucat la capacitate maximă. Ei au înscris doar 3 puncte şi am avut probleme în atac şi în apărare. Dacă am fi jucat împotriva oricărei alte echipe probabil am fi câştigat, dar când joci împotriva unor echipe ca Mediaş, Cluj nu te lasă să câştigi dacă faci prea multe greşeli. Îţi lasă una, maxim două şanse de a câştiga şi dacă nu profiţi, nu ai nici o şansă. Nu e o atmosferă plăcută pentru Revelion. Nu pot să pierd şi asta mă face să nu mă simt foarte bine”, a spus Nikolic.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: