Gheorghescu: Dobrică conduce din umbră primăria Motru

Candidatul PDL la primăria Motru Florentin Gheorghescu a declarat ieri la Interviurile Infinit FM că prioritatea numărul unu va fi aceea de a scădea preţul gigacaloriei. Acesta a comentat şi afirmaţiile senatorului Ion Ruşeţ la adresa vicelui din Motru Tudor Dobrică, despre care a spus că are legături mafiote. Gheorghescu a spus că Dobrică face jocurile murdare din primărie.

Reporter: Ce le promiteţi oamenilor din Motru?

Florentin Gheorghescu: Nu vreau să fac promisiuni să spun că se va face o termocentrală la Motru sau mai ştiu eu ce. Eu am un proiect şi am luat deja legătura.. La UATAA se pot face sere pentru că acel abur se risipeşte. Deocamdată e o suprafaţă însemnată de teren pe care mă pot baza şi putem crea locuri de muncă. Am discutat cu câţiva proprietari de terenuri care vor să facem un parteneriat public privat şi să facem aceste sere pentru a crea locuri de muncă.

În afară de acest proiect m-am gândit la altul care să fie în folosul tinerilor. Am un băiat la Bucureşti şi eu aş vrea să se întoarcă, dar trebuie să oferim ceva tinerilor.

M-am gândit, eu şi stafful de la Motru, că am putea pune în practic un proiect pentru a construi o piscină. Ştiu că domnul primar derulează un proiect de un ştrand, dar trebuie să ne gândim că funcţionează de trei patru luni pe an cu costuri mari dar piscina va fi acoperită şi ne putem bucura de ea pe tot timpul anului.

Rep: La alegerile trecute a candidat domnul Daniel Burlan, care a avut un rezultat bun- Credeţi că veţi scoate măcar acel scor?

F.G.: Cel puţin şase consilieri aş vrea să scoatem. Ştiţi că atunci PDL era pe val, acum s-au luat aceste măsuri nu prea populare, dar eu sper ca oamenii să fi înţeles că fără aceste măsuri era posibil ca locul Greciei să fi fost luat de România.

Rep: Domnul senator Ruşeţ a spus că la Motru capul răutăţilor este viceprimarul Tudor Dobrică. Ce părere aveţi?

F.G.: Punctul meu de vedere este că domnul Dobrică este un tip abil, care conduce din umbră primăria, care se ocupă de lucrurile murdare din cadrul primăriei. Domnul Hanu este un tip manierat, crescut, iar de partea cealaltă se ocupă domnul Dobrică. Cum spunea şi domnul senator Ruşeţ răul cel mare din primărie este domnul Dobrică. Gestionează aproape tot. Se ocupă de tot.

Rep: Ce faceţi cu UATAA?

F.G.: Principalul lucru de la UATAA este să strâng oamenii de bună credinţă pentru a vedea ce putem face pentru scăderea gigacaloriei. Este prioritatea numărul unu al campaniei mele. În plus, în Motru nici apa nu este tocmai curată, are impurităţi. La fel şi apa caldă.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: